Old but new

Jos seuraat minua somessa, niin olet varmaankin jo kyllästymiseen asti kuullut Zadaasta ja sen hienoudesta. Ja vielä naiselta, joka ei ole yhtään kirpparityyppiä! Tai ei ainakaan aiemmin ollut. Lasten tulon myötä löysin muutaman ihastuttavan lastenkirpparin, joissa käyn usein vieläkin ja facebook-kirpparit myös! Mutta jostain syystä en ole ikinä itselleni ostanut juuri mitään kirppiksiltä. Myyntipöydän takana kyllä olen ollut useastikin, mutta jostain syystä olen aina suhtautunut kirpparivaatteisiin epäillen. Epäillen mitä? Hyvä kysymys, en tiedä! Ihan hassua.

Olen kuitenkin Zadaan ansiosta ostanut viimeisien kuukausien aikana enemmän secondhand -juttuja kuin yhteensä koko elämäni aikana! Vai miltä kuulostaisi Furlan käyttämätön kukkaro 20€, Odd Mollyn muutamasti käytetty alpakka -villatakki 40€ tai vaikkapa pikkuiselleni ostama Gugguun collegepuku 40€ ? Minusta ne kuulostaa aika hyviltä löydöiltä! Ja ei, Zadaassa ei saa myydä feikkiä, joten kyse on siis jollekin vain tarpeettomaksi jääneestä vaatteista tai asusteista.

If you are following me on social media, you probably have heard about Zadaa App like a million times, but I rarely find things that I am this excited about! Or how does an unused Furla card holder for 20€ or a Odd Molly Alpaca Cardigan that has been used for couple times for 40€ sound? Pretty good, I would say! And all this is coming from a woman who is not very into flea market or secondhand things.

No, mutta eikö se sitten ole ihan sama juttu kuin facebook -kirpparit? No ei. Tässä muutama oma syyni, miksi olen villiintynyt tästä muotisovelluksesta:

  • Helppo, turvallinen maksu. Ei tarvitse vaihdella tilinumeroita ja osoitteita eikä kytätä, koska maksu on tullut tilille. Luodessasi Zadaa -tilin, voit liittää siihen haluamasi pankki -tai luottokortin ja klikkaat aina ostoksia tehdessäsi "maksa" niin maksu menee automaattisesti valitsemaltasi kortilta. Ja jos ostamasi tuote ei jostain syystä koskaan löydä perille, saat rahasi takaisin, sillä ne ovat Zadaan hallussa niin kauan, kunnes ostaja klikkaa sovelluksesta nappulaa, joka kertoo paketin saapuneet perille.
  • Zadaa -paketti: NEROKAS keksintö! Se maksaa 4€, jonka ostaja sen toimitustavaksi valitessaan maksaa. Tuolla hinnalla pakettiin tulee myös seurantakoodi ja jos nyt en aivan väärin muista, niin Matkahuolto toimittaa nämä Zadaa-paketit. Myyjänä tämä on unelma-helppoa, ei tarvitse edes osoitetta kirjoittaa, vaan pakkaat tuotteen, menet lähimpään matkahuollon pisteeseen, ojennat paketin kassalle ja näytät Zadaan autonmaattisesti antamaa koodia puhelimestasi. Palvelupiste tulostaa koodillasi tarran, joka lätkäistään pakettiin ja Voila! Olet valmis, paketti on matkalla vastaanottajalle. Vastaanottajalle on automaattisesti lähtenyt myös viesti, että paketti on matkalla
  • Shoppaile lempibloggaajasi tai ihailemasi tyylivaikuttajan vaatekaapilla! Zadaan discover -osio on ihan huippu! Sieltä löydät viikottain vaihtuvien tyylivaikuttajien profiileita, joiden takaa saatat löytää vaikkapa juuri sen hänen blogissaan ihailemasi vaatekappaleen. Ja jos olet äiti, niin saatat päästä shoppailemaan pikkuisellesi seuraamasi äitibloggaajan vauvanvaatteita.
 

Couple of reasons I love Zadaa so much over facebook -flea markets or others like that are the easiness of the Zadaa Package, Payment and that that you can follow your favourite style influensers and buy their pre-loved clothes (yes!!).

Tästä postauksesta piti tulla ihan lyhyt ja sanomani piti vain, että lisäsin juuri lisää vaatetta myyntiin myös omaan Zadaa -boutiqueeni, muun muassa meidän pikku -Kassun ihastuttavia Newbie - vaatteita ja omia vaatteitani, joiden täytyy nyt vain väistyä uuden inspiraation tieltä. Nuo Newbiet löydät Baby&Kids -osiosta kun haet merkkinä Kappahlia. Ja hei, jos päädyt Zadaahan shoppailemaan niin koodilla PT5312 saat 5€ shoppailurahaa!

This was supposed to be just a short post telling you that I have added some of my sons' clothes to the Baby&Kids -section and some of my own on Zadaa too! So, if you are ready to start making the secondhand finds of your life, just download Zadaa App and use code PT5312 for 5€ shopping money!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Nouw