Outfit inspiration - luottopaita ja rennot farkut

Sisältää saatuja tuotteita, tuotteet merkattu*

Kaapistani löytyy vaikka kuinka monta valkoista, siistiä paitaa, mutta jokaisessa niissä on jokin oma juttunsa. Nuo paidat ovat myös ehdottomasti eniten käyttöä saavat vaatteeni, sillä raikas valkoinen on niin helppo yhdistää lähes mihin vain. Vuosien varrella kaappiini on toki päätynyt valkoisia paitoja, jotka sitten eivät kuitenkaan ole päätyneet luottovaatteiksi ja sitten taas on niitä, jotka tuntuvan olevan käytössä päivä toisensa jälkeen.

Kerroinkin aiemmassa postauksessani La Matta-löydöistäni ja tuolla käynnillä löytynyt Fabiana Filippin puhvihihoilla varustettu valkoinen, oversized kaulusoaita* on ollut päälläni lähes tauotta! Se tuntuu istuvan täydellisesti lähes kaikkien housujeni kanssa ja vaikka paidassa on runsaasti kangasta, se sujahtaa siitä huolimatta helposti myös housujen sisään.

Tällä kertaa yhdistin paidan KappAhlin rentoihin, vajaamittaisiin farkkuihin*, joihin olen vasta viimeaikoina totutellut, ja ihan täysin ihastunut! Aiemmin käytin vain pillifarkkuja, mutta nyt olen muutenkin avartanut housukatsomustani farkkujen suhteen. Korkeavyötäröiset housut ovat ihan ykkössuosikkini muusta mallista riippumatta, koska ne korostavat juuri kapeinta kohtaani ja nämäkin ovat sellaiset. Ainoa juttu mille aina mieheni nauraa, on se, että koska minulla on todella pitköt jalat, mutta melko lyhyt yläartalo siihen verrattuna, näyttää helposti siltä, että housut ovat ihan oikeasti kainaloissa asti :D. Koitan kuitenkin kovasti vältellä tätä efektiä.

Valkoiset tennarit on muuten kevään ja kesän toinen must-have! Tänä kesänä ostin kahdet uudet viimekesänä puhkikäveltyjen tilalle Zalandosta. Nämä vähän siistimmät Ralph Laurenin tennarit valikoituivat tämän asun kaveriksi, mutta ne tosin tarvitsevat vielä vähän sisäänkävelyä. Huomasin muuten juuri nämä käyttöön otettuani, että tuonne La Mattaankin oli juuri tullut ihan superkivoja koristeellisia tennareita, jollaiset minun on myös ehkä käytävä ostamassa itselleni! Onneksi tennarikausi jatkuu kuitenkin pitkälle syksyyn ja valkoiset tennarit ovat kuitenkin ajaton valinta, joten voi niitä olla useampikin pari!

Laukku muuten on myös La Mattasta ja Coccinellen*! Saman laukun ostin itselleni viimekesänä pienemmässä koossa mustana ja pidin siitä niin paljon, että tämäkin oli hankittava. Laukkuun mahtuu kaikki tarvittava ja vähän extraakin ja varsinkin työlaukkuna se on ollut ihan korvaamaton.

Mitä piditte tästä asusta? Onko sielä muita, joiden kaapista löytyy vino pino valkoisia luottopaitoja?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter