Pack your bags!

Vaikka aurinko vielä porottaakin täydellä teholla, niin pian syksy ja arki ovat taas täällä! Tai vaikka helteet jatkuisivatkin, niin se päiväkotiin tai kouluun paluu on kuitenkin aivan pian kulman takana ja monella saattaakin olla uusien päiväkotireppujen ja -laukkujen osto ajankohtaista. Meillä tuli juuri kesän korvilla repun hankinta ajankohtaiseksi perheen pikkuveljen aloittaessa isoveljen kanssa samassa päiväkodissa ja toivoinkin löytäväni repun, johon mahtuisi molempien pikkuäijien kamppeet ja saimmekin täydellisen yksilön Mini DeLuxelta.

Even though the weather is all sunny and you might still be on a holiday mood, the fall is just behind the corner and soon the schools and daycares will start again and many of you might be in need of a new backpack or schoolbag just as we were in the beginning of the summer when our younger son started the daycare in the same place as his big brother. We wanted to have one backpack that would fit both of their stuff and we got a perfect one from Mini DeLuxe.

SoYoungin reppujen design on mielestäni ihan supermagea ja meillä tuo pienenpikokoinen reppu hoitaa työnsä täydellisesti, sillä se on tarpeeksi tilava, mutta sopivan kokoinen kolmevuotiaan itse kannettavaksi.

I fell in love with the simple but still colourful design of the SoYoung backpacks and the smaller size was just the perfect choice for us because it was big enough to carry both of the boys' things but still a good size for a three-year-olf to carry himself.

Mutta mitäs kaikkea sinne päiväkotireppuun pitäisi sitten mahtua? Meillä päivittäiset perusjutut ovat lähinnä vaihtovaatetta, muutamat lyhythihaiset ja muutamat pitkähihaiset paidat ja vaihtohoustut ja sukat. Näin lämpimillä säillä mukaan pakataan aurinkorasvat ja juomapullot, jotka voikin sitten jättää päiväkodille ilman, että niitä tarvitsee roudailla kotiin päivittäin. Mutta sitten se syksy! Apua, kun ei yhtään tiedä aamulla, että tarvitseeko ulkona kurahaalaria ( Jesperjuniorista löytyy muuten ihan parhaat ja hintakaan ei päätä huimaa ), vai pärjääkö pelkällä takilla ja pihahousuilla, puhumattakaan sitten oikeasta hanskavalikoimasta, joten reppuun on mahduttava vaihtelevakin skaala vaatetta. Meillä tosin roikkuu päiväkodin naulakossa varmaankin puolet poikien vaatekaappien sisällöstä ihan vain just in case, jos jotain sattuukin tarvitsemaan.

Ok, so what should you be able to fit into your daycare bag then? For us it's mostly just clothes that you can change if something gets dirty. And when the summer comes we are taking some water bottles and sunscreen there too, but those you can always just leave there so you don't need to carry them there every day. But the winter is a totally different thing then because you never know what the day will bring, especially what's warm or waterproof enough so you need many options! We usually have like half of our sons' wardrobe in the kindergarten just in case if something is needed.

Mitäs teidän tarharepuista löytyy?

What's inside your daycare backpacks?

<3:Pinja

Ps. nyt saatte -15% alen KAIKISTA Mini DeLuxen tuotteista koodilla PINJASBLOG, jopa alennetuista, joten jos nyt on reppu hakusessa niin nyt jos koskaan on loistava aika hankkia reppu, sillä nämä SoYoungit oli muutenkin alessa! Klikkaa siis ostoksille TÄSTÄ.

Kaupallinen yhteistyö

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter