Päivän asu - keinomokkatrenssi, kukkapaita ja luottohousut

Saadut tuotteet merkattu*

Takana vauhdikas ja jännittävä viikko! Saimme taas asunnonmyynti-asiaa eteenpäin, pääsin valokuvaamaan a la LOUKO.n uutuuksia ja illat ovat menneet kodin puunauksessa mahdollisia asunnonostajaehdokkaita varten siltä varalta, jos joku on tulossa katsomaan kämppää pikaisella aikataululla.

Tänään päälle sujahti Reservedin keinomokkatrenssi*, josta on tullut ihan tämän syksyn lempparitakki. Trenssi onkin ollut jo pidempään etsinnässä, mutta en ole vain löytänyt yhtään kivaa mallia. Tai jos malli on ollut hyvä niin sitten väri on ollut huono. Tässä molemmat olivat juuri mieluisat ja vaikka väri ja materiaali eivät olekaan ehkä ne kaikkein perinteisimmät.

Korkeakauluksinen kukkapaita on myös Reservediltä*. Vaikka aina väitänkin, etteivät kukkakuosit ole minua varten, päädyn joka talvi ihastumaan johonkin kukkakuosijuttuun. Viimeiset kolme vuotta ainakin kaapistani on löytynyt jokin tällainen suosikki.

Housut* taas on kotimaiselta a la LOUKO:lta ja malli istuu ihan täydellisesti! Lahkeetkin ovat kerrankin tarpeeksi pitkät ja vyötärö sellainen, että paidan voi sujauttaa nätisti myös housuihin. Nämä ovat yhdet niistä harvoista housuista, joita en ota heti pois kotiin päästyän, koska ne ovat oikeasti mukavat jalassa.

Aiemmin syksyllä esittelinkin uutta mustaa laukkulöydöstäni, jonka ostin, kun päätin kyllästyttyäni Vuittoniin myydä kaikki omistamani LV-jutut ja ostaa tilalle jotain muuta. Mutta olenkohan muistanut esitellä tätä Tory Burch-laukkuani vielä blogin puolella? En varmaan! Anyway, löysin laukun Toryn omilta sivuila alesta ja kuvissa se näytti enemmänkin beigeltä kuin vaaleanpunaiselta. Vaikka sävy ei nyt ollutkaan ihan sellainen kuin kuvittelin, päätin pitää laukun ja olen tykännyt siitä aivan megapaljon!

Jalkaani vetäisin taas yhdet luotto-nilkkureistani! Aivan uskomattoman hyvät H&M:n alesta pari vuotta sitten kahdellatoista eurolla löydetyt mustat nilkkurit, joissa malli on juuri sellainen, josta pidän. Kengät ovat edelleen kaikesta kulutuksesta huolimatta todella hyvässä kunnossa, joten todellakin hintansa väärti ainakin.

Millainen oli sinun päivän asusi?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter