Party + Shopping

Iso porukka tyylikkäästi pukeutuneita naisia, skumppalasit kädessä, herkkuja lautasella ja iloinen puheensorina, joka täyttää huoneen. Aika mukavat bileet, sanoisin ja mikä parasta, näissä bileissä voi myös shoppailla!

Olin eilen BloPPshopistakin tunnetun Heidin luona kutsuilla, jotka hän oli järjestänyt meille kaikille, jotka olivat pitäneet kuluvan kauden aikana Me&I -kutsut hänen esittelemänään. Tällä erää huutokaupattiin kauden mallikappaleita ja yllätin itsenikin sillä, miten hyviä löytöjä sain omakseni! Tällä kertaa tosin vain itselleni, sillä lastenvaatteista sattui olemaan vain muutamia oikeita kokoja meidän pojille ja lastenvaatteista kävikin kova kilpailu!

A room full of nicely dressed women sipping some sparkling wine and snacking some raw cake and other yummy stuff. All this and with a possibility to shop with some crazy good prices! My friend Heidi hosted an end- of-season party with a sample piece auction for all of us who have hosted a Me&I -party this season.

Oletko sinä järjestänyt vaatekutsuja tai ollut vieraana? Muistan, kun kuulin ensimmäisen kerran vaatekutsuista ja ajatukseni oli rehellisesti sanottuna lähinnä "siis täh? ai niin kuin tupperware-kutsut mutta vaatteista? Miksen vain voi käydä kaupasta ostamassa vaatteita?" Päädyin silti järjestämään kutsut kotonani ja jäin koukkuun :D Ja ostan toki edelleen myös vaatekaupoista vaatteita, mutta kyllähän se on huomattavasti mukavampaa sovitella vaatteita kotona, missä lapset saavat ihan rauhassa mekastaa, sinulla on hyviä ystäviä makutuomareina ja voit kahvitella samalla.

Have you ever hosted a shopping party or been a guest on one? I have to say that the first time heard about this kind of a party, I did't get the whole point of it but I still ended up booking one to my home and after that there was no going back, I was hooked! Of course I still shop my clothes from shops too, but it's more comfortable to do it at home when your kids can run around the house and you have your friends there to help you buy the things that actually suit you not to mention that you can drink coffee at the same time.

Nyt kalenteristani löytyy jo seuraavat kutsutkin bookattuna heti tammikuulle ja innolla odotan, mitä tämä kausi tuo tullessaan!

I already booked a party to the next season and can't wait what the new collections will have!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter