Rumahieno mekko

”Hei aika rumahieno!”, sanoi anoppini kesän Saimaan reissullamme, kun esittelin muutamaa mekkoa, jotka olin napannut kympillä Imatran Henkkamaukan alerekistä. Meillä on ollut aina näillä kesäreissuillamme tapana käydä perheen naisten kesken Imatran keskustassa pyörimässä ja ja kahvilla aivan ihanassa Konditoria Imatrankoskessa. Tällä kertaa anoppi kuitenkin oli mennyt spahan ja lähdimme ostoksille ja kahvittelemaan kahdestaan mieheni veljen vaimon kanssa.

Rumahieno ei suinkaan ole mikään huono kuvaus ja se onkin tullut meidän naisten keskuudessa jo ihan vakiosanaksi kuvailla juttuja, jotka oikeastaan ovat rumia, mutta silti jotenkin mageita.

Olin jo jonkin aikaa etsiskellyt jotain kivaa puhvihihaista, mutta koska olen sen verran pitkä, tunnen itseni aina ihan megaisoksi puhvihihaisissa vaatteissa. Tämä mekko oli muutenkin niin leveä, ettei puhvikihat niinkään suuresti erottuneet siitä, mikä teki siitä sillätavalla rumahienon, että todella tykästyin siihen. Helmakin ylettyi juuri polven yläpuolelle, mikä teki mekosta mukavan pitää. Nämä kuvat ehkä hämäävät siinä, sillä ne on otettu alaviistosta ja mekko näyttää hurjan lyhyeltä omaan makuuni!

Yleensä mieheni ei pidä mistään näin säkkimäisestä, mutta yllättäen hän sanoikin, että sehän on ihan kiva! Se oli siis loppujen lopuksi ihan hyvä kympin ostos ja mukavuutensa vuoksi mekko on ollut käytössä kesäloman aikana todella usein.

Millaisia alelöytöjä te olette tehneet tänä kesänä? Entä iskeekö teihin puhvihihat?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

S
,
Ihan mun mekko! Voi ei, kun kyllästyt niin myy mulle! 😊

Mä olen nyt vasta lämmennyt puhvihihoille. Löysin kirpparilta tekonahkaisen (yleensä en pidä tekonahasta, mutta oikeat nahkamekot on hirveitä pesettää..) puhvihihaisen mustan HM mekon, joka odottaa nyt syksyä ja saapaskelejä. Olen aika pieni, joten puhvihihat näyttää minulla siltä kuin olisi ylimääräiset päät hartioilla, mutta statement-asusta ne menee. Etenkin tekonahassa ne on tosi muhkeat...
pinjasblog
pinjasblog,
Ehdottomasti! 😍 Ja niimpä, monessa muussa, mitä sovitin, itse vaate oli niin istuva ja hihat muhkeat että ne tosiaan näytti juuri tuollaisilta ylimääräisiltä päiltä hartioilla! 😂
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter