Ruskea asu ja uusi laukku

Sisältää saatuja tuotteita, tuotteet merkattu*

Talvi tuntui muuttuvan kevääksi tällä kertaa ihan yhdessä yössä! Itselleni tuo parin kuukauden talvi kunnon lumineen oli ainakin ihan riittävästi ja aloin jo kyllästyä pakkaspukeutumiseen.

Ilmojen lämmetessä kaivoin kaapista taas yhden toissavuonna KappAhlilta saamani ruskean, pitkän villakangastakin*, joka on yksi omista takki-suosikeistani. Kaapistani löytyy muutamakin KappAhlin villakangastakki ja hintalaatusuhde niissä on ollut todella hyvä kaikissa.

Takin kanssa laitoin kapean Huurre-villahuivin Lasessorilta* ja alle mustan Andiatalta osetun poolopaida Very Nicen tummien, siistimpien farkkujen* kanssa. Poololla yritin myös osittain peitellä kaulaani ilmestyneitä kamalankokoisia finnejä, jota ovat maskien käytön jälkeen vallanneet koko leukalinjani :D.

Viimeviikolla kävin myös Espan kauppatorin päädyssä sijaitsevassa La Mattan liikkeessä juttelemassa muutamista yhteistyökuvioista ja matkaani lähti sieltä aivan täydellinen Coccinellen ruskea laukku* ja siihen extra-koristehihna, joka tuo laukkuun kivaa rentoa sporttisuutta. Ostin kesällä liikkeestä mustan, pienemmän vastaavantyylisen laukun ja se on ollut yksi suosikkilaukuistani! Voit varmasti bongata sen aika monesta postauksestani!


La Mattasta löytyy loistava kattaus laadukkaita merkkejä niin työ-kuin arkikäyttöönkin ja vaatteiden lisäksi valikoimassa on kenkiä ja laukkuja. Liikkeestä sai myös maskin, mikäli ei olisi ollut mukana omaa maskia ja myyjät huolehtivat myös itse maskin käytöstä sekä hygieniasta silti unohtamatta asiakaspalvelua. Olin tiennyt liikkeen olleen olemassa jo pidemmän aikaa, mutta täytyy sanoa, että yllätyin hieman kuullessani liikkeen olevan jo kolmekymmenvuotias! Nyt heillä on vähän aikaa sitten avannut myös verkkokauppa ja he postailevat aktiivisesti someen tuotteillaan stailaamistaan tyyleistä, joista voit napata itsellesi tyyli-inspiraatiota.

Tulen pian jakamaan teillekin omat suosikkini kevään uutuuksista instan puolella! Heillä oli muuten juuri nyt kovalla vauhdilla tulossa kevään uutuuksia sisään, joten nyt voi tehdä myös hyviä alelöytöjä! Coccinellen laukkuja esimerkiksi löytyi tosi hyvässä alessa!

Ruskeat Anna Fieldin Zalandosta ostetut nilkkurit ovat olleet yllättävänkin mukavat jalassa ja vahvasti urattu pohja on auttanut pysymään pystyssä liukkaallakin. Tosin pahimpina jää-päivinä kyllä kuljin superturvallisissa Timberlandeissani, vaikka ne eivät ehkä tyylillisesti olekaan ne ykkössuosikkini.

Mitäs sanotte ruskeansävyisestä asusta?

Pinja <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SaaraPyykko
SaaraPyykko,

Ihana laukku!😍

nouw.com/saarapyykko
pinjasblog
pinjasblog,
Voi kiitos, tuo on ihan oma suosikkini! <3
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter