Sadepäivän piristysasu

Sisältää saatuja tuotteita, tuotteet merkattu*

Mikään ei piristä sadepäivänä niinkuin kirkkaat värit! Harmi vaan, etten ole mikään kirkkaiden värien suurkuluttaja, mutta johonkin yksinkertaiseen yhdistettynä värit kuitenkin saattavat upota minuunkin.

Nyt kuitenkin teen heti yhden poikkeuksen sillä kynsissä rakastan kirkkaita värejä ja Dependiltä saatu King of Pop-sävy* onkin saanut kynsissäni enemmän kehuja kuin mikään muu lakka pitkiin aikoihin!

Kirkas kynsilakkasävy sai kaverikseen Sti Collectionin oranssikuvioisen kesätopin* ja värejä tasapainottamaan valkoiset Very Nicen farkut*, jotka ovat olleet mukana jo varmaan kymmenessä edellisessä asussakin, mutta sanoinhan jo ne saadessani, että nämä tulevat pääsemään kovalle käytölle kevään aikana!

Tuo oranssi toppi on itseasiassa pitkä tunika, mutta koska lähes aina tykkään tunkea paitojen helmat housuini, niin niin tein tämänkin kanssa. Pitkissä paidoissa plussana on aina se, että ne myös pysyvät housuissa, eivätkä lähde repsottamaan. Mutta tietenkin paidan asettelu siististi voi viedä hetken. Tämä olisi kivannäköinen varmasti myös housujen päällä, mutta jotenkin en itse vain osaa enää paitoja niin käyttää.

Korilaukku* puolestaan oli samalta Espanjassa toimineelta yritykseltä kuin edellisenkin postauksen pyöreä laukku, mutta harmikseni tuo yritys oli nyt näyttänyt lopettaneen. Harmi, koska heidän tuotteensa olivat ihania ja korilaukut kuuluvat ehdottomasti kesään!

Nudet Pier Onen remmi-korkkarit puolestaan olen ostanut Zalandosta ja ne on ihan älyttömän mukavat! Kaapistani löytyy merkiltä muitakin kenkiä vino pino ja nyt juuri vähän selailin, löytyisikö heiltä jotakin kivoja kesäkenkiä.

Mikä toimii teillä parhaana harmaan päivän piistyksenä?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter