Sisustuskauppa, jossa kannattaa piipahtaa!

Postauksen tuotteet saatu

Täällä ollaan taas pienen hengähdystauon jälkeen! Tai oikeastaan kyseessä on enemmänkin ollut priorisoimistauko. Blogini ( ja päivätyöni ) lisäksi teen sisällöntuotantoa ja vaikuttajayhteistöiden hallintaa muutamille yrityksille sekä toimin valokuvaajana ( kurkkaa kuvausjuttujani pinjasphotography.com ) ja nämä muut hommat ovat pitäneet minut hyvinkin kiireisenä viimeaikoina ja siksi blogi on jäänyt hieman hiljaisemmaksi.

Mutta selittelyt sikseen! Olen myös sisustellut uutta kotia ja kartoittelen vieläkin keittiöremppaa, mikä tällä hetkellä on hieman budettisyistä jumissa.

Valokuvaajan roolissa pääsinkin viimekuussa tutustumaan tarkemmin Korkeavuorenkadulle Helsinkiin avanneeseen Amanda B:n uuteen liikkeeseen, joka oli pullollaan kaikkea ihanaa!

En ole aiemmin ollut niiiin kova sisustusintoilija, mutta nyt uuden, pitkäaikaiseksi tarkoitetun kodin myötä myös sisustus tositarkoituksella on tullut intoiluni kohteeksi. Nyt on myös sisustamiselle tilaa toisin kuin vanhassa kodissa!

Kävin tosiaan kuvailemassa Amanda B:n uudessa Helsingin liikkeessä ja sain myös samalla valkkailla itselleni mukaan muutamia tuotteita.

Vaikka pääosin pidän tosi selkeälinjaisista tuotteista, siihen yhdistettynä sopivissa määrin nyt myös kaikki boho-jutut kiinnostavat kovasti! Niimpä valitsin makkariin sängynvierus-matoksi ihan täydellisen Boho-maton, joka oli ihan nappi-valinta. Meidän kolmevuotias on käynyt useaan otteeseen nypläilemässä maton pikkuisia palluroita ja kutsuu niitä pocnoriksi, mikä on hänen versionsa popcornista.

Mattoja löytyy muuten myös isompiakin kokoja, jos tällaisen haluaa esimerkiksi olkkariin!

Toinen boho-tyylinen juttu, johon ihastuin, oli sisustustyynyt! Näitä myydään pelkkinä päälisinä tai sisätyynyllä varustettuina versioina. Meillä ei ollut sopivan kokoisia tyynyjä, joten valitsin tyynyllä varustetun version. Nämä on musta niiiin kauniit muuten hyvin pelkistettyyn olkkariimme valkoisen sohvan kaveriksi.

Korkeavuorenkadun liikkeestä löytyy todellakin vaikka mitä, myös piensisusrustavaraa ja hintatasokin on todella hyvä. Meille kotiutui myös muutamia lyhtyjä, kuppeja, tarjottimia ja muuta pientä.

Lupasin viedä anoppini jonakin päivänä sisustusostoksille liikkeeseen ja samalla olisi ihana piipahdella kadun muissakin putiikeissa ja kahvilla ihanassa Cafe Succesissa, joka on saman kadun varrella! Tuollaista putiikki-päivää olen ihan kaivannutkin! Keskustassa asuessa ja muutenkin ennen lapsia sellaisia tuli pidettyä useamminkin, mutta viimeaikoina ne ovat jääneet todellakin ihan liian vähäisiksi!

Mikä on teidän lempiputiikki Helsingin keskustassa?

<3:Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni S. Big mamas home,

Mua ihan vähän naurattaa, kun muistaakseni olet mulle joskus sanonut ettet osaa sisustaa. Hyvin tuo näyttää minusta sujuvan. Näyttää tosi kivalta.

bigmamashome.vaikuttajamedia.fi
pinjasblog
pinjasblog,

Voi kiitos 😄😄 se on totta ja oon vieläkin sitä mieltä, ettei oo mun vahvin puoli 🙈❤️

nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter