Sohvapöydän uusi elämä

Jostakin syystä kaikki somekanavat ovat syöttäneet minulle viimeaikoina ihanien pienyrittäjien upeita töitä: koruja, asusteita, kodin sisustusjuttuja ja kaikkea muuta. Ja hyvä vaan! Olen itsekin pienyrittäjä ja aikanani aloittanut juuri koruilla yritystoimintani ja myöhemmin sitten sitä kautta siirtynyt valokuvaamiseen ja sosiaalisen median hommiin. Tästä syystä minusta onkin ihana löytää jotakin ihanaa tällaisilta yrittäjiltä.

Yksi näistä löytämistäni yrityksistä oli Resin Art Finland, joka sattumoisin oli vielä täältä Espoosta ja tekee upeita koruhartsi-töitä ja pinnoittaa tuolla aineella muun muassa tarjoiluastioita ja lasinalusia. Hänellä on myös workshoppeja, joissa voi itse opetella tekemään tällaisia töitä. Tällä hetkellä yritystä pitävä Kseniya pitää kursseja englanniksi ja venäjäksi.

Juuri, kun selailin instasta hänen töitään, bongasin kotonani hieman syrjään jääneen puisen sohvapöydän, jonka olin ajatellut jo lahjoittavani jonnekin pois, kun en enää yhtään tykännyt pöydästä, eikä se oikein sopinut mihinkään. Kysyin Kseniyalta instaviestillä, voisiko tämän pinnoittaa uudelleen ja vastaus oli, että onnistuu! Mutta sitten iski valinnanvaikeus, minkä värisen ja tyylisen päällyksen pöydälle haluaisin. Kseniya lähetteli muutamia inspiraatiokuvia ja päädyin valitsemaan smaragdinvihreän ja valkoisen marmorityylisen pinnan kultaisilla yksityiskohdilla.

Pöydän päällystykseen meni viitisen päivää ja hintaa sille tule yhdeksänkymppiä, kun otin päälle vielä lämpösuojauksen, jonka kanssa pöydälle voi turvallisesti asettaa kuumia kahvikuppejakin. Resin Artin työhuoneella käydessäni olisin halunnut mukaani lähes kaiken sieltä :D Päädyin ostamaan ihanan pienen tarjoulualusta sekä simpukka-korukipon, johon voin heittää sormukseni aina kotiin tullessani. Molemmissa näistä oli ihana aaltoja jäljittelevä pinnoitus.

Ajattelin ehdottaa äidilleni, anopilleni ja muutamalle muulle lähiporukkani naisista, jos menisimme tuonne workshoppiinkin! Se voisi olla muutenkin hauska pieni get-together kivan tekemisen parissa!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter