Spicy blueberry smoothie

Jos mieheltäni kysytään, niin laitan chiliä kaurapuuroonkin ja sitä on kuulemma aina niin paljon, että ruokani eivät maistu miltään muulta kuin chililtä. Tässä smoothiessa ei nyt sentään chiliä ole, mutta pientä potkua tästäkin löytyy ja hei, eikö pieni tulisuus vain paranna aineenvaihduntaa! Tästä saat myös kivasti proteiinia, jolla jaksat päivää eteenpäin, joten tämä käy välipalasta tai kiireessä myös aamiaisesta.

If you ask my husband, he will tell you that everything I eat is always covered by chili and to be honest, that's quite true. But don't worry, this smoothie doesn't include chili ( just a little bit cayenne pepper :D )

puolisen desiä pakastemustikoita/ about half dl frozen blueberries

puolikas banaani / half banana

2,5dl maustamatonta rahkaa / 2,5dl quark

noin teelusikallinen banaanin makuista Bolero -juomajauhetta / about teaspoonful of banana Bolero -drink powder

puolisen teelusikallista inkiväärijauhetta ( itselläni käytössä tämä Foodinin ) / about half teaspoonful of ginger powder ( I used this one from Foodin )

ripaus kurkuma -jauhetta / pinch of turmeric

ripaus cayenepippuria / pinch of cayenne pepper

vettä sen mukaan, kuinka paksua haluat smoothiesta ( itse laitoin about desin ) / some water ( I used about 1dl )

Jos et pidä liiasta mausteisuudesta, voi mausteet toki jättää pois ja juoda smoothien ihan vain raikkaana mustikka -smoothiena. Miltäs tämä smoothie kuulosti, meinaatko testata?

If you don't like your smoothie so spicy, you can always leave the spices out and drink this one just as a refreshing blueberry -smoothie! So, how does this recipe sound? Are you going to try it?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter