Sushi!

On hyvää sushia, huonoa sushia ja sitten vielä jotain epämääräistä, sushin näköistä, joka ei kyllä ole sushia nähnytkään. En todellakaan ole mikään sushi -expertti, mutta kyseinen herkku sattuu olemaan ehdotonta suosikkiruokaani ja innosta hihkuen olen seurannut sitä, kuinka ainakin täällä pääkaupunkiseudulla tätä herkkua saa melkeinpä kirjaimellisesti joka nurkasta. Kilpailu on varmasti kovaa, mutta siitä huolimatta nämä ravintolat tuntuvat olevan aina tupaten täynnä.

Nyt joku varmasti sielä pyörittelee silmiään, mutta monesta kiinalaisesta ravintolastakin saa nykyään sitä oikeasti hyvää sushia ja tälläisiin buffet -paikkoihin suuntaammekin usein taaperoni kanssa herkuttelemaan ( jee, hän rakastaa sushia myös!! ).

Tässä muutama viikko sitten kävellessäni Fredaa pitkin, bongasin ihanan valoisalta näyttävän Haru sushin , jota en ainakaan ennen ollut nähnyt. Taidan ehkä kulkea liian usein nenä kiinni puhelimessa. Mutta tuo raikkaalta näyttävä paikka oli kyllä päästävä testaamaan! Onneksi minulla olikin sopivasti sovittuna treffit seuraavalla viikolla Big Mamas Home -blogia kirjoittavan Jennin kanssa, ja ne olivat nimenomaan sushi -treffit, sillä Jenni oli muutamaa viikkoa aiemmin saanut kuopuksensa ja nämä olivat nyt hänen ensimmäiset raskauden jälkeiset sushit!

There is good sushi, bad sushi and something that people call sushi, but that doesn't taste like the real thing at all! Well, couple weeks ago I found Haru sushi, one of my new favourite sushi restaurants in Helsinki!

Harusta tuli kyllä heittämällä yksi uusista suosikkipaikoistani! Ehkäpä siitä syystä suuntasimmekin Jennin kanssa sinne taas tänäänkin!

Onko joku teistä jo käynyt Harussa? Mitä muita sushipaikkoja suosittelette?

Have you visited Haru sushi? What are your favourite sushi restaurants in Helsinki?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni S. | big mamas home,
Oli niin hyvää. <3 Ja hinta/laatu suhde on kyllä kohdillaan.
www.bigmamashome.com
Pinja Tuominen,
Eikö ollutkin! <3
www.pinjasblog.com
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter