Täydelliset kesäkengät

Onko sinulle käynyt koskaan niin, että etsit jotakin kuumeisesti kaikista kaupoista ja selailet päivätolkulla nettikauppoja, mutta sitten löydätkin etsimäsi omasta kaapistasi? Minulle kävi taas kerran juuri näin etsiessäni mustia teräväkärkisiä ballerinoja ja haaveillessani vielä yhdestä kiilakorkoisesta espadrillo-parista mustana. Siivoilin vaatehuonettamme ja löysin laatikollisen kenkiä, jollaisia en edes muistanut omistavani ja itseasiassa muutamat näistä kengistä luulin jo myyneeni kirpparilla, mutta näköjöön en ollutkaan myynyt. Hyvä niin, koska nyt minun ei tarvinnut ostaa uusia samanlaisia.

Syyn sille, miksi ballerinat olivat lentäneet tuonne myytävät-laatikkoon, oli se, että ne olivat epämukavimmat kengät ikinä! Siis miten voikaan kengän kantapää sisäpuolelta olla niin kova! Ihan hirveät. Vein ne toimistolle kuitenkin pehmennettäviksi ja ajattelin, että kun pari päivää niillä sielä kävelen, ne pehmenevät, mutta ei! Kokeilin sellaisia kantapäähän laitettavia pehmentäviä laastareitakin, mutta kengän kova kantapää-osa vain repi nekin irti. Nyt en enää kehtaa niitä myydäkään, koska tuskin ne ovat kellekään muullekaan hyvät, joten ne nyt saavat olla vaikka varakenkinä sielä toimistolla. Siihen ne ovat ihan fine.

Joka kesä minuun iskee ihan hirveä espadrillo-kuume! Näin kävi myös tänä kesänä ja bongasinkin Zalandon alesta Anna Fieldin täydelliset valkoiset matalakorkoiset espadrillet nauhoilla. Kengät maksoivat vain parikymppiä, joten ne oli pakko napata testiin. Kengät olivat niiin ihanat ja kaiken lisäksi mukavat jalassa. Niillä olen pystynyt juoksemaan myös tottelemattomien poikieni perässä kompastelematta! Se on aina sellainen todellinen kenkätesti, jonka läpäisseet kengät siirtyvät aina lempikenkien joukkoon.

Koska kengät olivat niin hyvät, päädyin Zalandoon taas toivoen, että niitä olisi myös mustina, mutta höh, ei ollut! Vain tummansiniset löytyivät. Ostin nekin kuitenkin, koska ajattelin, että nekin ovat tosi freesit ja kivat farkkujen ja valkoisten vaatteiden kanssa. Jäin metsästelemään kuitenkin vielä samanlaisia kenkiä mustana ja niitä löytyikin, mutta ei kuitenkaan ihan juuri sellaisia, mitä hain. Aina oli vääränmuotoinen kärki, jos narut olivat sellaiset, mitä halusin ja toisinpäin.

Sitten tosiaan tulikin sopivasti tämä idea siivota vaatehuone loman alkajaisiksi ja sieltähän ne täydelliset kengät sitten löytyivätkin! Juuri sellaiset mustat espadrillot, joita olin hakenut! Mietin kuitenkin hieman epäillen, että mikähän vika niissä oli, kun ne olivat vaatehuoneen perukoille joutuneet. Pistin kengät jalkaani ja tassuttelin pitkin eteistä. Okei, korko oli vähän korkeampi, kuin näissä aiemmissa, merkki kylläkin muuten sama. Muuten ne tuntuivat mukavilta ja ei korkokaan mitenkään mahdottoman korkea ollut. Otin ne sitten mukaan, kun lähdin Jutan kanssa taas kuvailemaan ja edelleen, kengät olivat mukavat jalassa hetken kävelynkin jälkeen. Lasten perässä-juoksemistestiä ne eivät kylläkään ole vielä käyneet läpi, mutta ehkä näitä käytän vain tilanteissa, joissa mies on mukana juoksemassa lapset tarvittaessa kiinni.

Millaisia löytöjä te olette tehneet omista kaapeistanne?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Iina / MouMou,
Farkkuja! Oletan aina, ettei multa löydy bootcuttej, flareja tai boyfriendeja, mutta siellä niitä on vino pino.😅
moumou.fi
pinjasblog
pinjasblog,
Kuulostaa niin tutulta 😄❤️
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter