Teddy Coat

Postauksen takki saatu Voglialta

Kirpeän syysilman iskiessä mikään ei ole ihanempaa kuin kääriytyä lämpimään takkiin! Tänä syksynä tuo sää tuntui vaihtuvan nahkatakki-keleistä suoraan villakangastakki-keleihin yhdessä yössä. Nahkatakkeja ja villakangastakkeja kaapistani löytyykin vino pino, mutta on yksi takki, jollaisesta viimetalvena jo vähän haaveilin, mutta johon en sillon ihan vielä uskaltautunut enkä löytänyt juuri sellaista mallia, josta olisin pitänyt. Nyt löysin!

Coat gifted by Voglia

When the chilly autumn wind blows there's nothing better that wrapping into a warm coat! This autumn it feels like it got super cold in just one night so I had to change from leather jackets to wool coats quickly. Both of those I have a pile of but there is one type of coat I was already dreaming about last winter but I didn't quite find the style I liked. But now I did!

Asiat, jotka viimetalvisissa teddy-takkikokeiluissani eivät oikein kolahtaneet, oli muunmuassa oikea väri, se, että takki näyttäisi laadukkaalta ( ja tietenkin myös olisi sellainen ) ja leikkaus. Tuo väri oli yllättävän hankalaa, sillä monissa teddyissä väri oli itselleni liian keltainen, mikä vei minulta kaikki värit ja jostain syystä pintakin näytti monessa jollain tapaa nuhjuiselta ja laaduttomalta, jopa hintavemmilla merkeilläkin.

Myös monessa malli ja takin muhkeus mietitytti. Mietin, että näytänköhän nyt ihan michelin-ukkelilta tai siltä, että olen heittänyt isäni takin päälle. Toisaalta taas tykkäsin oversized-lookista ja isoista kauluksista, mutta en silti ollut aivan varma siitä.

The things that made me unsure of if the teddy coat was a good idea or not last winter were mostly the right colour, the texture so that it would look ( and be ) good quality and the right cut. Most of the coats I tried were way too yellow that doesn't suit me at all and for some reason many of the coats looked like bad quality even though they were from great brands.

I was also thinking that would a coat like this look too chunky and would I look like a michelin man or like I was wearing my dad's coat but on the other hand Iiked the oversized look of it but still I wasn't quite sure if it was nice or not.

Nyt valkkasinkin suomalaisen Voglian talvimallistosta itselleni täydellisen version tästä pehmoisesta talvitakista, kiitos vain teille, jotka äänestitte sitä insta storyssani! Voglialta löytyi muuten myös todella tyylikkäitä villakangastakkeja, mutta nyt tämä teddy-versio kolahti niin kovasti, että se oli saatava.

Tässä oli juuri sopiva, hieman kylmä beigen sävy, malli oli ihanan iso, mutta ei kuitenkaan mitenkään ylisuuri, joten se menee kivasti myös mekon kanssa.

Mitäs te tykkäätte tästä takki-mallista?

I got to choose something from the Finnish fashion brand Voglia's winter collection and I went for this perfect teddy coat, thanks for those who helped me pick it on my instagram poll! Voglia also had some really cool wool coat styles, but I'm happy I chose something different this time.

This had just the right, a bit cold, shade of beige and it was oversized but not too big so it goes nicely with a dress too!

So, what do you think of this style?

<3: Pinja

Photos: Camilla Bloom

Location: Lapland Hotel Bulevardi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ihana tuo teddytakki. 😍 Sopii sinulle. Tuollainen takki olisi ihana, mutta oversizet ei ole yleensä sopineet minulle.
bigmamashomeblogi.com
pinjasblog
pinjasblog,
Eikö ookkin 😍 kiitos! Mä taas oon viimeaikoina juuri innostunut näistä isommista malleista ✨
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter