The Blue Coat

Olimme mieheni kanssa kahden kesken vaateostoksilla, rehellisesti sanottuna etsimässä hänelle vaatteita, kun bongasin itselleni aivan täydellisen burgundinvärisen Ted Bakerin villakangastakin ja näytin sitä miehelleni, joka totesi sen olevan ihan kiva jatkaen housupinojen selailua. Sitten silmiini osui sama takki puhtaan sinisenä! Nappasin sen hyllystä ja sanoin " wau, katos tätä!". Arvasin, että hän tykkäisi siitä, sillä aina jos vaatteessa on jotain mikä saa sen erottumaan joukosta, hän yleensä tykkää siitä. Ja niin hän tykkäsikin ja olin hetken päästä kassalla takin kanssa.

Me and my husband were shopping together one day and honestly saying we were supposed to buy him some clothes, not for me but I couldn't resist the temptation to show him this perfect burgundy coloured Ted Baker wool coat that I spotted for myself. He said that it was ok, but continued looking at some pants he had found. Then I found the same coat in this bright light blue and said "Oh wow, look at this!". I knew he would like that because he likes everything that is not so common. And I was right and the coat was mine!

Takista on tullut ihan yksi suosikeistani ja se kerää kommentteja lähes päivittäin juuri ehkä siksi, että se erottuu joukosta. Koska koko vaatekaappini on harmaa-valko-painotteinen, menee takki myös lähestulkoon kaiken kanssa. Haaveilen edelleen takin burgundista versiosta ja ehkä hieman myös beigestä ( näitä oli vaikka missä väreissä!) ja ehkä, jos aleen sattuu jäämään jompi kumpi noista, saatan käydä sellaisen vielä itselleni nappaamassa!

This coat has become one of my favourites and I get complements on it daily, maybe because it has the special colour. And because my wardrobe is basically all grey and white it goes with everything. I'm still dreaming of the burgundy and maybe a beige version of this coat too, but if I will find my size on the sale, I probably have to get myself this in other colour too! And there was so many colour options on this one!

Takki / Coat: Ted Baker

Huivi / Scarf: Balmuir

Housut / Trousers: Vero Moda

Kengät / Shoes: Högl

Laukku / Bag: Michael Kors

Löytyykö sinun vaatekaapistasi väripilkkua tänä talvena?

Do you have something colourful in your winter wardrobe this year?

<3: Pinja

Photos: Camilla Bloom

Tykkää-merkinnät

Kommentit

marina
marina,
ihana takki! mun lempi väri vielä!!! differend-and-unique.blogspot.com/
pinjasblog
pinjasblog,
kiitos, mäkin oon niin tykännyt tästä! <3nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Nouw