The first maxi dress of the summer

Kevät ja mekkokausi on täällä! Tosin vitivalkoisilla säärillä lyhyempiin helmoihin siirtyminen ei välttämättä ole se houkuttelevin vaihtoehto, joten mekkokauden voi aloittaa varovaisesti maksimekosta. Toimii muuten myös hätäratkaisuna, jos olet väsyneenä mennyt levittelemään itseruskettavat miten sattuu ja lähinnä kirahvia muistuttavat kintut on saatava piiloon. Vaikka sääret olisivatkin huippukunnossa, maksimekko on muuten vain tyylikäs valinta kevään juhliin ja tässä onkin kevään eka uusi maksimekkoni!

Summer and the dress season is here! But after the long, cold winter you might feel a bit uncomfortable showing your pale legs so a maxi dress is a great way to enter the season. It works perfectly too, if you have managed to get your self tanner all wrong. But even with perfect legs the maxi dress is always a stylish way to dress for the spring parties. Here's my first maxi dress of the spring!

The style:

Mekko / Dress: Sti Collection ( saatu )

Takki / Jacket: Sti Collection ( saatu )

Kengät / Shoes: Banana Republic

Laukku / Bag: Michael Kors

Korvikset / Earrings: Annette Tillander ( saatu )

Rannekoru / Bracelet: Salvatore Plata ( saatu )

Mitä tykkäsitte tästä tyylistä?

So, what did you think of this style?

<3: Pinja

Photos: Camilla Bloom

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Satu,
Onpas kaunis mekko! Toimii kyllä monessa kevään juhlassa. Itse en oikein osaa maksia pitää vapaalla, kaapissa taitaa olla yksi kesää odottamassa. Saa nähdä tuleeko pidettyä edes. Mutta tuo on kyllä kaunis mekko <3
xlelamaa.blogspot.com/
pinjasblog
pinjasblog,
Mäkin koen maksimekon ehkä vähän juhlavaksi, mutta muutama sellainen simppeli, arkinenkin löytyy😍
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter