The ( long enough ) Paper Bag Waist Pants

Postaus sisältää saatuja tuotteita

Sain instagram-yhteistyön tiimoilta käydä valitsemassa itselleni jotain mieluista Vero Modalta ja päädyin Redin myymälään pyörimään ja tutkailemaan valikoimaa. Löysin aivan täydellisen ihanat mustapohjaiset ruutuhousut, mutta ne jouduin heti kättelyssä unohtamaan, sillä normaalikokoni tuntui liian tiukalta, seuraavaa numeroa ei ollut ja sitä seuraava taas oli niin iso, että näytin olevani lainahousuissa. Myyjä ehdottikin sitten ruudullisia paperipussi-vyötäröisiä housuja, mutta torjuin ne sillä, että muutama vuosi sitten olin ostanut samanlaiset Vero Modalta, mutta ne kuitenkin jäivät hassun lyhyiksi lahkeista ja kun vyötärö on korkea, ne näyttivät vain siltä, kuin olisin vetänyt housut kainaloihin asti ja ne siksi jää lyhyeksi. Sitten myyjä avasi minulle ihan uuden maailman kertomalla, että housuja kyllä löytyy 34-pituuteen saakka! Siis mitäh!? Miksi kukaan ei ollut kertonut tätä minulle koskaan aiemmin? Ehkä siksi, etten ollut koskaan kysynyt tai valittanut myyjälle lahkeiden pituudesta.

Includes gifted products

I got to choose something I like from Vero Moda as an instagram collaboration so I headed to their shop in Shopping Center Redi to see what's new. I found these perfect black checked pants but unfortunately my regular size was a bit too tight, the next size was sold out and the next size from that was so big that it looked like I had borrowed someone else's pants. Then the shop assistant suggested these paper bag waist pants but I rejected them saying that I had had that same style before but the legs were too short for me. But then she said something that changed the whole way I look at Vero Moda pants now, there are different leg lengths up to 34! Whaaaat?! Why has nobody ever told me that before? Maybe because I haven't been asking anyone or not complained about the legs being toon short.

Ja jeee, housut olivat niin ihanat, että päädyin ottamaan ne! Kaverisi valitsin tyköistuvan trikoopaidan, jonka pääntie oli uurrettu syvään niin selästä kuin edestäkin ja sitä olenkin käyttänyt myös hameiden kanssa.

Housut ovat ihanan pehmeät ja mukavat päällä! Työkaverini kutusuu tällaisia mukavia, mutta siistejä housuja toimistoverkkareiksi, joten luokittelisin nämäkin siihen kategoriaan. Ne ovat niin mukavat, että valitsin ne matkapöksyiksenikin, kun kävimme Milanon reissullamme.

Ajattelinkin, että ehkä tästä lähtien voisinkin ottaa Vero Modan housujenostopaikkojeni listalle mukaan nyt kun tiedän saavani sieltä housut tarpeeksi pitkinä ja kävinkin sielä itseasiassa tällä viikolla hakemassa toisetkin housut.

And yay, the pants were perfect so I ended up taking them! I chose this slim black long sleeved t-shirt with a deep V-neckline in front and back to go with it. I have been wearing that top with skirts as well.

The pants are so comfy and soft! My college calls this type of comfortable yet classy pants as office sweat pants so I would definitely say that these are exactly like that. They were so comfortable that I decided to wear them on airplane when we went to our trip to Milan.

I will definitely put Vero Moda on my "shops to buy long enough pants list" after this new information!

​​The Outfit

Housut ja paita / pants & top: Vero Moda ( saatu / gifted )

Kengät / shoes: Ecco ( saatu / gifted )

Tarpeeksi pitkien housujen löytäminen ei kuitenkaan ole ihan mahdoton tehtävä, mutta jotenkin minusta on aina tuntunut, että niitä ei löydy edullisemmista ketjuista, vaan aina pitää suunnata housuostosille jonnekkin pikkaisen hintavemmille kaupoille ja siksi kaapissani ei ihan hirveästi housuja olekaan ollut. Ei sillä, että niitä pitäisi vino pino sielä ollakaan, mutta vaihtoehtojen lisääminen ei koskaan olisi pahitteeksi.

Kuinka monelle muulle lahkeet jäävät aina liian lyhyiksi?

Usually it feels like mission impossible to find good and long enough pants and I feel like I always have to head to the more expensive shops to do that, so finding out, I can now go to at least one more affordable shop is great news!

Who else always has too short pant legs?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Sama täällä! Housut ovat aina liian lyhyeet ja juuri pitikin etsiä mistä saisin paperpussit housut jotka ovat pitkät, joten kiitos vinkistä!😍 nouw.com/koyhashoppailija
pinjasblog
pinjasblog,
Mahtava juttu, että vinkki osui ja upposi! 😊 Kävin sitten itekkin nappaamassa Veromodasta taas uudet housut 😃nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

I Love me 2018 - Preview

Jipiiii, vuoden kivoin kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin tapahtuma on taas pian täällä! I love me-messut järjestetään taas tuttuuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa pe-su 19.21-10.2018 enkä malta odottaa, että pääsen taas tutustumaan toinen toistaan ihanimpiin uutuuksiin!

Tänä vuonna olen liikkeellä bloggaajapassilla, ja olenkin suunnitellut käyväni messuilla päivittäin, joten kannattaa kurkkailla paikanpäältä tärppejä messuilta insta storystani.

I love me on ollut jo vuosia yksi vuoden kohokohdista ja olenkin jo teinivuosista asti käynyt tapahtumassa ( joka aiemmin tunnettiin nimellä Kauneus- ja terveysmessut ), aluksi äitini kanssa ja myöhemmin parhaan hömpötysystäväni kanssa kuluttaen päivän tehokkaasti avauksesta valomerkkiin saakka.

Yeippee, the annual beauty-, fashion- and wellness fair, I Love Me, is finally here and it's held in Messukeskus Helsinki 19.-21.10.2018. This year I will be there as a blogger so I'm planning to visit there everyday and post my highlights to my insta story so stay tuned! I have been visiting the fair ever since I was a teenager and every year it just gets better and better!

Olenkin viimepäivinä seuraillut messuohjelmaa ja tapahtuman omaa instasivua, jotta saan parhaat palat irti tapahtumasta ja tässä muutamia kohokohtia:

MUOTI:

Messujen virallinen muotinäytös on ehdottomasti nähtävä! Onneksi näytöksiä on useampi, joten vaikka yhden missaisi, seuraavaan sitten kerkeää. Lisäksi Loungessa kiinnostavilta vaikutti Veera Korhosen ja Olympuksen vinkit asukuvaukseen, juuri tälläistä olen kaivannut ja Veeran yhdellä kurssilla olleena odotukseni ovat korkealla tämänkin kohdalla. Myös Zion Korkkarikoulu Saimi Hoyerin vetämänä on must!

Muodin näytteilleasettajista löytyi myös kiinnostavia uutuuksia sekä tuttuja nimiä, joiden osastoilla käyn kurkkailemassa messutarjouksia.

KAUNEUS:

Kauneuden ohjelmasta käyn ainakin kuuntelemassa Elevenin maapäällikön ohjelman "Mikä tekee korealaisestasta kosmetiikasta erityistä" ja meikkitaiteilija Tiina Mäkipään vinkit täydelliseen meikkipohjaan.

Kauneuden näytteilleasettajilla vaikutti olevan toinen toistaan houkuttelevamman kuuloisia uutuuksia, joten kauneuden osastoilla vietänkin varmasti suurimman osan ajastani. Etsinnässä on erityisesti hyviä meikkejä ja meikkivinkkejä, sillä haluaisin opetella meikkaamaan kauniimmin ja löytää ne juuri minulle sopivat sävyt. Ihonhoito ja varsinkin luonnonkosmetiikkauutuudet ovat myös tutkimuslistallani, jos löytäisin tämänhetkisten lemppareitteni kavereiksi uusia.

Lisäksi hiuksilleni kaipaisin uusia täsmätuotteita ja muotoiluvinkkejä, sillä hiukseni ovat aina vähän miten sattuu, toisaalta tosin tykkään hieman sekaisesta hiuslookista, mutta jotain uuttakin olisi kiva kokeilla.

TERVEYS:

Täältä osastolta löydän läjäpäin entisiä ( ja osittain nykyisiäkin ) kollegoitani ja käynkin moikkailemassa heitä ja katsomassa, hieman laiskistuneena liikkujana, mitä uutta liikuntaan kuuluu ja ehkä saan taas uutta kipinää.

Ajattelin myös täydentää luonnollisten herkkujen varastojani, ostaa varastoon hyvää magnesiumia ja käyn hakemassa Bolerolta täydennystä juomajauhekaappiimme.

LUONNOLLISESTI:

Luonnonkosmetiikasta ja paremmista herkkuvalinnoista tuossa aiemmin jo hehkuttaneena aion selvästikin pyöriä näillä pisteillä myös tarkkana kuin porkkana ja suuntaamme bestikseni kanssa varmasti taas raakakakku-kahveille!

Since most, if not all, of the program is in Finnish, I think the I love Me-Fashion show is something I would recommend you, if you don't understand the language. And of course there is plenty to see in fashion, beauty and wellness, on the fair area!

My goal is to find some new make up tips and new products, hair products and tips to make my messy hair a little bit classier and some natural beauty news too.

Blogin instassa on muuten messulippuarvonta, jos et ole vielä kerennyt osallistua, niin klikkaa itsesi osallistumaan TÄSTÄ! Mitä sinä odotat messuilta?

There's a ticket giveaway on my blog's instagram, so if you don't have tickets yet, click HERE to enter! What are you hoping to find from the fair?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

Weekly Favourites - Puhdas+ vitamin D -spray for kids

"Ai niin, se D-vitamiini!" Tuo ajatus, joka hyppää aina jossain vaiheessa päivää mieleeni. Jostain syystä en millään muista antaa lapsille päivittäistä D-vitamiiniannosta, en siis niin millään! Esikoisen kanssa tuo muistamattomuus helpottui, kun siirryimme herkuilta maistuviin purutabletteihin, joita hän itse muistaa kysyä ja hän muistaa kysyä niitä aika useastikin :D. Mutta varsinkin poikien ollessa vauvoja, nestemäiset vitamiinitipat ovat tuntuneet todella hankalilta ujuttaa pieneen suuhun, saatika sitten saada annostusta oikein. Ensimmäisiä kiinteitä aloitellessa tuokin toki helpottui, sillä tipat oli niin helppo heittää ensimmäisen lusikallisen sekaan, mutta silti ne meinasi aina unohtua!

"Oh, I forgot the vitamin D again!". I don't understand how that can be so hard to remember, but for some reason I always forget to give the kids their daily vitamins! With my older son it got easier when we bought him some chewable sweet vitamins, but then he just kept asking for them all the time because for him it was like candy. But somehow it just have always felt so difficult to get those vitamin drops to their little mouths, especially as babies, when they weren't yet eating solid foods.

Saimme jonkin aikaa sitten testiin Puhdas+:an lasten kasviperäisen D-vitamiinisuihkeen ja siitä tuli meillä hitti ja nyt isompikin haluaa pastilliensa sijasta vitamiininsa suihkeena, mikä varmasti johtuu ihan vain suihkeen hauskuudesta, sillä maistoin suihketta itse, eikä se maistunut miltään. Samapa se minulle, millä motivaatiolla lapset vitamiininsa ottavat, mutta minulle se on nyt helppoa, sillä heti, kun otan pullon esille, molemmat pojat ovat suut auki odottamassa omaa suihautustaan.

A while ago we got this kid's vitamin D spray from Puhdas+ and it instantly became a hit in our family. Now both of the boys are waiting for their turn with their mouths wide open when it's time to take the vitamins. And I don´t think it's because the taste, because I tasted the spray myself and it didn't taste like anything but it just must be the fun of the spray! I don't care what their motivation there is, I'm just happy they are taking their vitamins.

Miten teillä otetaan vitamiinit?

How do your kids like to take their vitamins?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw