The ( long enough ) Paper Bag Waist Pants

Postaus sisältää saatuja tuotteita

Sain instagram-yhteistyön tiimoilta käydä valitsemassa itselleni jotain mieluista Vero Modalta ja päädyin Redin myymälään pyörimään ja tutkailemaan valikoimaa. Löysin aivan täydellisen ihanat mustapohjaiset ruutuhousut, mutta ne jouduin heti kättelyssä unohtamaan, sillä normaalikokoni tuntui liian tiukalta, seuraavaa numeroa ei ollut ja sitä seuraava taas oli niin iso, että näytin olevani lainahousuissa. Myyjä ehdottikin sitten ruudullisia paperipussi-vyötäröisiä housuja, mutta torjuin ne sillä, että muutama vuosi sitten olin ostanut samanlaiset Vero Modalta, mutta ne kuitenkin jäivät hassun lyhyiksi lahkeista ja kun vyötärö on korkea, ne näyttivät vain siltä, kuin olisin vetänyt housut kainaloihin asti ja ne siksi jää lyhyeksi. Sitten myyjä avasi minulle ihan uuden maailman kertomalla, että housuja kyllä löytyy 34-pituuteen saakka! Siis mitäh!? Miksi kukaan ei ollut kertonut tätä minulle koskaan aiemmin? Ehkä siksi, etten ollut koskaan kysynyt tai valittanut myyjälle lahkeiden pituudesta.

Includes gifted products

I got to choose something I like from Vero Moda as an instagram collaboration so I headed to their shop in Shopping Center Redi to see what's new. I found these perfect black checked pants but unfortunately my regular size was a bit too tight, the next size was sold out and the next size from that was so big that it looked like I had borrowed someone else's pants. Then the shop assistant suggested these paper bag waist pants but I rejected them saying that I had had that same style before but the legs were too short for me. But then she said something that changed the whole way I look at Vero Moda pants now, there are different leg lengths up to 34! Whaaaat?! Why has nobody ever told me that before? Maybe because I haven't been asking anyone or not complained about the legs being toon short.

Ja jeee, housut olivat niin ihanat, että päädyin ottamaan ne! Kaverisi valitsin tyköistuvan trikoopaidan, jonka pääntie oli uurrettu syvään niin selästä kuin edestäkin ja sitä olenkin käyttänyt myös hameiden kanssa.

Housut ovat ihanan pehmeät ja mukavat päällä! Työkaverini kutusuu tällaisia mukavia, mutta siistejä housuja toimistoverkkareiksi, joten luokittelisin nämäkin siihen kategoriaan. Ne ovat niin mukavat, että valitsin ne matkapöksyiksenikin, kun kävimme Milanon reissullamme.

Ajattelinkin, että ehkä tästä lähtien voisinkin ottaa Vero Modan housujenostopaikkojeni listalle mukaan nyt kun tiedän saavani sieltä housut tarpeeksi pitkinä ja kävinkin sielä itseasiassa tällä viikolla hakemassa toisetkin housut.

And yay, the pants were perfect so I ended up taking them! I chose this slim black long sleeved t-shirt with a deep V-neckline in front and back to go with it. I have been wearing that top with skirts as well.

The pants are so comfy and soft! My college calls this type of comfortable yet classy pants as office sweat pants so I would definitely say that these are exactly like that. They were so comfortable that I decided to wear them on airplane when we went to our trip to Milan.

I will definitely put Vero Moda on my "shops to buy long enough pants list" after this new information!

​​The Outfit

Housut ja paita / pants & top: Vero Moda ( saatu / gifted )

Kengät / shoes: Ecco ( saatu / gifted )

Tarpeeksi pitkien housujen löytäminen ei kuitenkaan ole ihan mahdoton tehtävä, mutta jotenkin minusta on aina tuntunut, että niitä ei löydy edullisemmista ketjuista, vaan aina pitää suunnata housuostosille jonnekkin pikkaisen hintavemmille kaupoille ja siksi kaapissani ei ihan hirveästi housuja olekaan ollut. Ei sillä, että niitä pitäisi vino pino sielä ollakaan, mutta vaihtoehtojen lisääminen ei koskaan olisi pahitteeksi.

Kuinka monelle muulle lahkeet jäävät aina liian lyhyiksi?

Usually it feels like mission impossible to find good and long enough pants and I feel like I always have to head to the more expensive shops to do that, so finding out, I can now go to at least one more affordable shop is great news!

Who else always has too short pant legs?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Sama täällä! Housut ovat aina liian lyhyeet ja juuri pitikin etsiä mistä saisin paperpussit housut jotka ovat pitkät, joten kiitos vinkistä!😍
nouw.com/koyhashoppailija
pinjasblog
pinjasblog,
Mahtava juttu, että vinkki osui ja upposi! 😊 Kävin sitten itekkin nappaamassa Veromodasta taas uudet housut 😃
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter