The new favourite piece

Mikä on pehmeä kuin nallekarhun halaus sekä tyylikäs ja monikäyttöinen kuin pikkumusta? Laadukas neuletakki! Omani on kotimaisen Otus Ateljeen pehmeä ja kauniisti laskeutuva merinovillainen neuletakki, jossa olen lähestulkoon asunut sen jälkeen kun sen sain! Olen käyttänyt sitä melkein missä vain, aina yhdistettynä hieman eri lailla. Välillö, kun pienet tahmatassut ovat käyneet unille, vedän sen myös kotiasun päälle lämmikkeeksi.

What is as soft as a hug from a teddy bear and as stylish and versatile as a little black dress? A classic cardigan of course! Mine is this super soft merino wool one from a Finnish brand called Otus Ateljee and I have basically been living in it since I got it! I have been wearing it with pretty much anything and sometimes after my little boys have gone to bed, I put it on and wear it my lounge wear to keep me warm.

Merinovilla on ollut siitä ihan mieletön materiaali, että se ei pistele iholla ja se ei myöskään hiosta, vaan on ihanan keveä. Uskokaa tai älkää, mutta olen onnistunut pitämään neuletakin puhtaana, eikö se ole vielä päässyt pesukoneeseen vaan olen raikastanut sitä tuulettamalla, mutta lika-vahingon sattuessa sen saa viskata myös koneeseen ja pestä villa-ohjelmalla villalle tarkoitetulla pesuaineella!

Merino wool is a great material because it doesn’t feel itchy at all and it’s very lightweight to wear. And believe or not but I have managed to keep my cardigan so clean that it hadn't had any machine wash time yet but as a very messy person with two kids it's good that I know I can wash it in a machine too with a wool program.

Oliko Otus sinulle muuten entuudestaan tuttu merkki? Kaikki otuksen vaatteet tehdään ja suunnitellaan Suomessa ja heiltä löytyy ihanuuksia myös lapsille! Meidän pojilta löytyykin kaapeistaan Otuksen Hold My Hand -nallepaidat! Niistä myöhemmin lisää.

Were you familiar with Otus before? All of their clothes are designed and made right here in Finland and they have some kids wear too! My sons have their mega cute Hold My Hand -t-shirts that I will be showing you a little bit later :)

<3: Pinja


Neuletakki saatu yhteistyönä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter