The recipe for good night’s sleep

Mieheni mielestä on kovin huvittavaa, että lähestulkoon jokaiseen vaivaan minulla on mielessäni tee, joka siihen auttaa. Vaikka tämä nyt ei ihan pidä paikkaansa, niin löydän kyllä teestä avun moneenkin ongelmaan: vihreää teetä juon, jos olen todella uupunut ja olo on tunkkainen, sitruuna-inkivääri-teetä juon flunssaan ja lisään hunajaa sekaan, jos olen oikein kipeä. Molempien raskauksien loppuvaiheessa kulutin suuren määrän vadelmanlehtiteetä siinä toivossa, että se jouduttaisi synnytystä. Auttoiko se? No rehellisesti sanottuna en tiedä. Mutta mikä tee olisi sitten paras hyviin yöuniin?

My husband finds it very amusing that I seem to solve all my problems with tea and there is a different kind of tea for every problem: when I’m super exhausted and feeling dull, I have green tea, when I have flu, I drink ginger-lemon tea and if I’m very sick I add a lot of honey to it! The last weeks of my both pregnancies I consumed a lot of raspberry leaf tea hoping that it would make my labour easier. Did it? Oh, honestly, I don’t know! But what would be the perfect tea for a good night’s sleep then?

Olen aina ollut todella huono nukkumaan, vaikka uni painaisikin silmää, en silti aina saa siitä kiinni. Juuri, kun painan pääni tyynyyn, muistan asioita, jotka minun olisi pitänyt tehdä, mutta unohdin. Myös parhaat ideat pulpahtavat mieleen juuri, kun pitäisi rauhoittua lepäämään. Olenkin vuosienvarrella kokeillut vaikka mitä niksejä hyvän unen saavuttamiseen, mutta mikään ei ole toiminut paremmin kuin kupillinen rooibosta iltaisin! Ja jos joku pyörittelee nyt sielä silmiään sille, että rooibos ei virallisesti ole tee, niin I know, I know, mutta minulle kaikki, mitä haudutetaan kuumassa vedessä on teetä.

I have always had problems with sleeping, even when I'm really tired I might find it hard to fall asleep with all the exciting things going through my mind. Over the years I have tried all kinds of tricks to help me sleep better but nothing has worked as well as rooibos! And I know, I know, rooibos isn't really tea but for me anything that is brewed with hot water is tea!

Keittelin juuri itselleni jokailtaisen kupillisen rooibosta ja sitten painelen pian nukkumaan, toivottavasti hyvin! Tänä iltana kupistani löytyy lemppariani: banaani -mansikka -rooibosta! Mikä on sinun paras vinkkisi hyviin yöuniin?

I just made myself my nightly cup of rooibos and then I'll go to sleep, hopefully having a good night's sleep! Tonight I'm having my favourite: banana -strawberry rooibos! What are your best tips on sleeping well?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter