Töihinpaluu-asu ja uusi laukku

Se kesäloma oli sitten siinä! Ja ihana loma olikin, joten töihinkin voi palata hyvillä mielin, vaikka ihanat säät jatkuisivatkin. Elokuun viikonlopuiksikin on sovittu kivoja menoja kuten Korkeasaari-päivä äitini ja lasten kanssa, joten nekin tuntuvat melkein lomalta. Syksyä taas en yhtään odota, mutta kun kävin hakemassa Lasessorilta tulevan syksyn tuotenäytteitä ihan pieni innostus tulevasta kylmästä kaudestakin heräsi ja lisäsin sen inspiroimana Pinterestiinikin kansion Syksy 2020, jonne laitan syksyn pukeutumiseen inspiskuvia valmiiksi pikkuhiljaa. Vielä ei kuitenkaan onneksi ole aika kääriytyä paksuihin huiveihin vaan saa kulkea lyhythihaisissa paidoissa ja pikkukengissä.

Toimistolle tykkään useimmiten pukea jotakin mukavaa, mutta siistiä. Mukanani on melkein aina ainakin jakku, neuletakki tai huivi myös siltä varalta, jos kesken päivän tarvitseekin lisää kerroksia. Moda-liikkeissä myytävän STI Collectionin housut ovat olleet ihan parhaita ja ne pysyvät siistin näköisinä pesukerrasta toiseen. Nämä mustat suorat housut ( tuote saatu ) ovat yhdet parhaista, joita olen heidän valikoimastaan käyttänyt. Ne istuvat hyvin eivätkä paina vyötäröltä vaikka joutuisikin istumaan koko päivän toimistolla.

Smaragdin vihreä By Malene Birgerin rusettikauluspaita taas on yksi parhaista Zadaa-löydöistäni! Se menee kesäisin sellaisenaan ja syksyllä ja talvella neuletakin tai jakun alla. Kesällä se on ollut ihan mielettömän ihana myös valkoisten housujen kanssa.

Päätin nyt loman lopuiksi luopua myös viimeisestä Louis Vuittonin laukustani, jonka sainkin heti myytyä huhuiltuani instan puolella halukkaita uusia omistajia sille, joten kaappiini tuli yhden tai muutaman laukun kokoinen aukko. Päätin täyttää sen La Mattastan alesta löytämälläni Coccinellen mustalla laukulla, joka oli juuri sen kokoinen, mitä olin etsiskellyt.

Lisäilin sitten Zadaaseen loput LV:ltä omistamani tuotteet ja hieman muutakin ihanaa, joita ei ole vain enää tullut pidettyä niin paljon.

Nyt lähdenkin pakkailemaan työlaukkua huomista varten, lataan bussilipunkin valmiiksi puhelimeen ja otan muutaman kertakäyttömaskin mukaan metromatkoja varten, vaikka ne näyttävätkin siltä, kuin olisi vaippa naamassa. Olen jo mennyt ihan sekaisin tästä maskikeskustelusta, että mikä oikeasti suojaa ja mikä ei! Haluaisin jonkun tyylikkään kangasmaskin, tai oikeastaan viisi, jotta saan jokaiselle arkipäivälle omansa puhtaana, mutta enää en tiedä, mikä niistä nyt on tyhjän kanssa ja mikä taas toimiva. Saa siis vinkata!

Ihanaa viikkoa!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter