Uudet hiukset ja ihanat ekat viikonloppukukat uuteen kotiin

Tiedättekö, miten haastavaa uuden kampaajan löytäminen on! Varsinkin sellaisen luottokampaajan, jonka käsissä tietää aina saavansa täydellisen lopputuloksen. Muutama vuosi sitten menetin luottokampaajani, kun hän muutti Dubaihin ja nyt menetin seuraavan, kun hän joutui sulkemaan ovensa. Ajattelin tällä kertaa etsiä itselleni kampaajan mahdollisimman läheltä kotia, täältä Espoosta ja bongasin instasta Noja Hair-kampaamon, johon varasin itselleni ajan. Noora, jolle aikani varasin teki juuri sellaista luonnollisen, elävän vaaleaa tyyliä. Tuoliin istuessani ei tarvinnut sanoa muuta, kuin, että "katso sellainen vaalean sävy, joka mulle sopii ja jos tyvestä saa sellaisen, ettei juurikasvu ihan helposti näy" ja lopputulos oli juuri sellainen, jota olin ajatellutkin. Näissä kuvissa tukka tosin on yhden yön läpi nukuttu ja vain kammattu läpi, joten laineet ovat jo kadonneet, mutta itse sävyn näistä kuitenkin näkee varmasti.

Hiuksiini laitettiin samalla myös Olaplex-käsittely hoitamaan vaalennuksen tuhoja ja kiharoita tehdessä Noora laittoi hiuksiini lämpösuojaa sisältävää öljyä myös Olaplexiltä ja koska olin juuri lämpösuojaa vailla niin ostin öljyn myös kotiin. Se varmasti tekee hyvää hapsuttaville latvoilleni vaikkakin kampaaja niistä napsikin huonoimmat latvat ja pahimmat kaksihaaraiset pois.

Nyt oli myös eka kokonainen viikonloppu uudessa kodissa viimesunnuntain muuton jäljiltä ja siitä innostuneena suuntasin perjantaina heti töiden jälkeen ostamaan vähän kynttilöitä ja viikonlopun kukkakimpun kotiin. Pyörin pitkään Ison Ompun Kaivokukassa, mutta en ihan ollut varma mitä halusin, mutta onneksi myyjä riensi apuun, sai selityksistäni kiinni ja teki aivan mielettömän ihanan kimpun odotellessani! Olenkin ottanut jo varmaan sata kuvaa kimpusta, mutta se vaan on niin ihana! Tosin olin suunnitellut laittavani sen ihan eri vaasiin kuin mihin se lopulta päätyi, mutta jostain syystä onnistun aina arvioimaan tuon yhden vaasin koon ihan väärin.

Kivojen hömpötysten lisäksi laitoimme kotia kuntoon, lamppuja kattoon, siivosimme ja pyykkäsimme. Nyt en malta odottaa lomaa, jolloin saan olla kunnolla kotona!

Ai niin ja menneellä viikolla meillä kävi myös Espoon Puustellilta keittiösuunnittelija mittakäynnillä ja katsottiin alustavat toiveet keittiön suhteen, joiden mukaan hän sitten piirtelee ekan version keittiöstä. Välipäivinä päästään käymään liikkeessä paikanpäällä ja katsomaan materiaaleja ja muita.

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter