Vaalea kesä-asu töihin

Sisältää saatuja tuotteita, tuotteet merkattu*

Viikon lomailun jälkeen palasin taas muutamaksi viikoksi töiden pariin ennen seuraavia lomaviikkoja. Samalla vaihtui kesämekot siistimpiin toimistovaatteisiin. Viikon lomailu virkisti kyllä kivasti ja ihana, kun tiedossa on vielä suurin osa lomasta ja toivottavasti paremmat säätkin!

Kesäisin tykkään pitää myös työasut vaaleina ja jalkaan onkin sujahtanut usein juuri valkoiset farkut kotimaiselta Very Nicelta* tai sitten saman merkin lyhyemmät vaaleansiniset farkut.

Valkoiset farkut ovat useana päivänä saaneet kaverikseen myös kotimaisen A La Loukon keveän vaaleansinisen viskoositopin*. Merkki panostaa kaavoituksessaan vaatteiden istuvuuteen ja vaatteet valmistetaan laadukkaista luonnonmateriaaleista.

Jakku puolestaan on H&M:n ja täytyy sanoa usean henkkamaukkajakun omistajana, että heillä kyllä on todella kivoja jakkumalleja. Ja vaikka kyseessä onkin halpismerkki, jakut ovat kestäneet todella hyvin aiheuttamatta nopeasti kasvavaa vaateroskavuorta, jollaista yritän välttää mahdollisimman pitkälle.

Jostain syystä jakku näyttää omissa silmissäni ihan vaaleansiniseltä ja ostinkin sen kuvitellen sen olevan vaaleansininen. Työkaverini tykästyi jakkuun ja osti samanlaisen ja kun hänellä oli se töissä päällä sanoin, että ”oi wau, oliko sitä harmaanakin!?”, jolloin tajusin, että omanikin on harmaa! :D silti näen sen edelleenkin vaaleansinisenä.

Nudet Zalandosta ostetut Pier Onen remmikorkkarit ovat jo varmasti aika nähty kenkäpari, mutta ne ovat oikeasti mielettömän hyvät jalassa!

Nuden ison Furlan Tortona-laukun ostin taas viimekesän Saimaan reissulta Imatralla sijaitsevasta ihanasta Mini Milano-putiikista, jonne varmasti suuntaan tänäkin kesänä, kun menemme Saimaan rannalle lomailemaan.

Mitä te puette kesällä toimistolle?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Life with Satu,
Ihana kesätoimistoasu! Minähän olen kesällä oikea malliesimerkki siitä miten toimistoon ei pukeuduta jos on yhtään pukukoodia 😃 Juhannus kun koettaa vaihdan pellavahousuihin ja t-paitoihin ja tunnun istuvankin kaikkea muuta kuin ergonomisissa asennoissa täällä. Kun huolta ei asiakaskontakteista ole ja saa keskittyä työhönsä ennen lomaa super casuaalissa asussa niin otan kyllä kaiken siitä irti. Loman jälkeen onkin ihana sitten taas avata kaappia ja katsoa että olikohan siellä jotain asiallisempaakin kun vain ne samat kesäpökät ja tarttisiko oikeasti vaikka laittaa päälle joku muukuin kuin Captain Marvel paita 😋

Rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että mun työ on sellainen että voisin pitää noita läpi vuoden noita vaatteita, mutta koska ajoittain on oltava se asiantuntija myös niissä palavereissa niin fanipaidat jätän kotiin töihin tullessa ja laitan asiallisempaa päälle. Joihin tykkään toki niihinkin pukeutua.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3
xlelamaa.blogspot.com/
pinjasblog
pinjasblog,
Kuulostaa ihanan rennolta! 😄 Mäkin voisin periaatteessa tulla rennommissakin vaatteissa töihin, mutta jotenkin oon tehokkaampi, kun on jakku päällä 🙈
Aurinkoista viikonloppua! ☀️
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter