Valkoiset farkut - kevään must have!

Yhteistyössä Very Nice

Siirryin jo reilu kuukausi sitten käyttämään valkoisia tennareita, mikä ainakin itselleni on varma kevään merkki! Tänään tosin aamulla mieheni huomautti tennareideni kaipaavan tehoputsausta ja sitä ne kyllä ihan oikeasti kaipaavatkin ja täytyy nyt hyödyntää taas tätä pitkää viikonloppua niiden huoltamiseen. Viikko sitten kevät alkoi olla jo niinkin pitkällä, että valkoiset tennarit saivat kaverikseen kotimaisen farkkubrändi Very Nicen valkoiset Steffi-farkut ja lisäksi kaivoin myös nudet korkkarini kaapin nurkista esille.

In collaborations with Very Nice

A little bit over a month ago I started using white sneakers again after winter and about a week ago I added white Steffi-jeans from a Finnish jeans brand Very Nice to my spring wardrobe too.

Valkoiset farkut / Very Nice Farkut
Valkoiset farkut / Very Nice Farkut
Valkoiset farkut / Very Nice Farkut

Olen ollut valkoisten housujen suurkuluttaja niin monta kevättä ja kesää kuin muistan! Muutenkin valkoinen on yksi ehdottomista suosikkiväreistäni vaatteissa oli vuoden aika sitten mikä tahansa, koska se on helposti yhdisteltävissä ja näyttää aina raikkaalta.

Vaikka olenkin ihan onneton säheltäjä, olen kuitenkin onnistunut pitämään vaaleat vaatteeni vaaleina vaikken varo niitä sen enempää kuin tummiakaan. Onneksi on olemassa hyviä pesuaineita tahrojen varalta!

Tämä Steffi-malli oli aivan täydellinen päällä ja pehmeä farkkukangas tuntui todella mukavalta päällä. Farkkukangas oli sen verran paksumpaa, ettei alushousutkaan kuulla ärsyttävästi läpi niinkuin joissakin housuissa, eli näitä kelpaa käyttää myös lyhyemmän paidan kanssa.

Meille pitkäjalkaisille iloisena uutisena tulee se, että Very Nicen farkuissa useampia pituuksia niin, että varmasti löydät itsellesi tarpeeksi pitkät lahkeet. Muutenkin kokovalikoima on laaja niin pituuksissa kuin vyötärönkoissakin.

I have been a huge fan of white pants as long as I remember especially in the springtime and summer! And I love white clothes all around the year anyway.

Even me, as a very messy and clumpsy person have managed to keep my white clothes white. Sometimes with a little help from stain remover. But I have to say that I don’t even really worry too much about keeping them clean.

This Steffy style is really nice slim model and feels so confortable on. The fabric is soft and thick enough so that your underwear don’t show through.

One other great thing about Very Nice jeans is that they have a lot of sizes and lenghts so everyone will find a right one for them.

Hyvin istuvat kotimaiset farkut
Hyvin istuvat kotimaiset farkut

Ensikosketukseni tämän kotimaisen farkkumerkin farkkuihin sain loppuvuodesta, jolloin sain kaappiini ajattomat tummansiniset Pirre-farkut ( kurkkaa postaus täältä ). Nuo ekat Very Niceni ovat itseasiassa juuri nyt päälläni, kun tätä kirjoittelen ja ne tuntuvat ja näyttävät edelleen kuin uusilta, vaikka niitä onkin urakalla käytetty.

Se, mistä olen myös tämän merkin farkuissa tykännyt on se, että vyötäröt on muotoiltu niin kivasti, ette peppu vilku, jos joudut kyykistelemään, kuten me äidit yleensä joudumme. Muutenkin vyötärölinja on asettunut näissä kaikissa niin, ettei se paina ikävästi ja paina samalla kaikkia makkaroita esille.

Mutta mitäs sanotte valkoisista farkuista? Tuleeko teidän käytettyä valkoisia housuja vai tuntuvatko ne liian aroilta?

These weren’t my first Very Nice jeans. I had one dark blue pair of Pirre jeans in the winter and I’m actually wearing them right now as I’m writing this and they still feel and look as good as new even though I have worn them a lot! ( see a post about them here )

One other thing that is great about Very Nice jeans is the waistline! It fits nicely and doesn't leave the annoying muffin top.

But what do you think of white jeans? Or white clothes overall?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Nouw