Väsyneen talvi-ihon pelastajat sekä muutama muu luonnonkosmetiikkatärppi Biodellyn BF-tarjouksista

Mainos Biodelly, tuotteet saatu,

Sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu*

Moni onkin varmasti jo selaillut ja odotellut jos jonkinlaisia Black Friday-tarjouksia ja nyt jos koskaan on hyvä aika täydentää myös kosmetiikkavarastoja omilla suosikkituotteilla hyvillä alennuksilla. Biodellyllä on nyt pe 27.-ma 30.11.2020 koko valikoima 20% alennuksella sekä lisäksi osa tuotteista super-edullisilla tasahinnoilla. Alle keräsin muutamia omia suosikkituotteitani, jotka kaikki löydätte nyt alepäivien ajan vähintäänkin tuohon kahdenkymmenen prosentin alennuksella.

Talvi-ihon todelliset piristäjät

Olenkin jo useaan otteeseen kertonut ihoni täyttyneen epäpuhtauksista viimeaikoina entistä enemmän. Epäpuhtaudet kerääntyvät juuri ikävästi kasvomaskin alueelle ( toisaalta ihan hyvä, niin maski sitten peittää ne :D ) ja tuntuu, että niiden kurissa pitäminen on ollut todella ison työn takana varsinkin ilman, että muuten niin kuiva ihoni kärsisi siitä muuten. Aiemmin käytin paljon öljy-putsareita, mutta nyt tuntuu, että ihon puhdistamiseen tarvitaan entistä järeämpiä keinoja. Tähän Novexpertin Express Radiant*, C-vitamiinipitoinen puhdistusvaahto on ollut todella toimiva tuote. Se putsaa meikit ja epäpuhtaudet helposti ja jättää ihon puhtaaksi, mutta ei kuitenkaan kuivan tuntuiseksi sen sisältämän aloe veran ansiosta.

Saman sarjan C-vitamiini-seerumi* tehovirkistää ihoa runsaan c-vitamiinin avulla. Tämä itsessään näyttää ja tuoksuukin niin virkistävältä, että tällä myös mieli herää harmaimpina aamuina.

Joik - uusi tuttavuus

Joik oli merkkinä minulle ihan uusi tuttavuus ja ensimmäisenä on ihan ehdottomasti hehkutettava Organic Chocolate & Pink Clay Firm & Lift-kasvonaamiota*, joka tuoksuu aivan täydellisesti suklaalta. Ja näyttää myös siltä. Naamio kirkastaa ja kohottaa ihoa luomukaakaojauheen sekä punaisen ja valkoisen saven avulla. Savea sisältäviä tuotteita olen aiemminkin kovaan ääneen kehunut, sillä ne tuntuvat olevan iholleni yksi parhaista rauhottajista sekä avuntarjoaja epäpuhtauksiin. Tämä suklaa-savinaamio tosiaan tuoksui niin hyvältä, että se sai mieheni epäilemään, että olin sulattanut konvehtirasian kasvoilleni.

Joikin Rejuvenating Day Cream* sopi kuivalle, helposti ärtyvälle iholleni todella hyvin. Se kosteuttaa luomuarganöljyn ja muiden öljyjen avulla ihoa tehokkaasti, mutta imeytyy ihoon kevyen koostumuksensa ansiosta todella hyvin. Tämä on ollut ihan loistava meikin alle!

Testailin pitkästö aikaa myös puhdistusmaitoa, kun nappasin testiini merkin Gentle Cleansing milk-putsarin*. Monesti iltaisin meikkien ja päivän pölyjen pois pesemiseen tykkään valita mahdollisimman pesevän putsarin tai yhdistelmän puhdistusöljyä ja -vaahtoa, mutta aamuisin ennen meikkaamista kaipaan kuitenkin jotakin todella hellävaraista. Joikin hellävarainen puhdistusmaito jätti ihon pehmeän, puhtaan ja kosteutetun tuntuiseksi, joten se oli juuri sitä, mitä olin tähän tarkoitukseen hakenutkin.

Tehotuotteita ihon ongelmakohtiin

Tutustuin vasta kuukausi sitten ensimmäistä kertaa Lue by Sean Seon tuotteisiin testatessani merkin pigmenttimuutoksia hoitavaan täsmätuotteeseen. Se oli ihan superhyvä tasoittamaan aknen aiheuttamia punaisia arpia. Siksi kokeilinkin merkiltä nyt myös toista täsmätuotetta, näppyjä hillitsevää ja tulehdusta estävää näppynestettä*, joka taistelee näppyjä vastaan kasviuutteiden ja luomualkoholin avulla. Tämä on ollut jopa parempi omiin tarpeisiini kuin tuo aiemmin kokeilemani täsmätuote pigmenttimuutoksiin.

Myös jauhemaisia kuorintatuotteita kaapistani löytyy aina. Luen ihoa hellävaraisesti kuoriva ja ihoa syväpuhdistava puhdistusjauhe* toimii kuitenkin hieman toisin kuin muut, joita olen usein joko ihan vain pyöritellyt iholle sellaisenaan tai sekoittanut muuhun puhdistustuotteeseen. Tämä jauhe puolestaan sekoitetaan pieneen määrään vettä, levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa minuutti ja sitten rullaillaan pois. Tähän uuteen käyttötapaan meni hetki tottua, mutta jauhe kyllä todella tuntui tasoittavan ihoa ja vievän mustapäät mennessään.

Luonnonkosmetiikan luotto-meikkimerkki

Lily Lolo on yksi niistä harvoista luonnonkosmetiikan meikkimerkeistä, jotka toimivat minulle. Meikkipussistani jokapäiväisestä käytöstä löytyy merkin korostus- ja varjostuspuuterit, aurinkopuuteri, kulmaväri, peiteväri, luomiväripaletti ja nyt nappasin testiin irtopuuterin*, sillä vanha puuterini alkoi vedellä viimeisiään. Meikeistä tekee todella hyviä se, että niissä tuntuu olevan todella paljon pigmenttiä, ne levittyy helposti tasaisesti ja näyttävät iholla luonnollisilta.

Nämä kaikki löydät nyt tosiaan Biodellyn Black Friday-tarjouksista ja koko valikoimaa sekä vaihtuvia päivittäisiä huippuetuja pääset selailemaan kampanjasivulta*. Jos muuten päädyt ostamaan tuotteita useammalta päivältä, käytä kassalla koodia LIITÄ, niin postikulut napataan tilaukseltasi pois ja tilaukset liitetään yhteen.

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter