Video: Bye Bye, Long Hair, Hello Long Bob!

"Tiedätkö mitä, sulle sopisi varmaan tosi hyvin sellainen long bob-leikkaus!", kuului kampaajani Minnan Whats App-viesti tässä jonkun aikaa sitten. Mielessäni ei ollut edes käynyt ajatus, että luopuisin pitkistä hiuksistani, päinvastoin, haluaisin kasvattaa niistä entistäkin pidemmät, mutta totuus on se, että niiden peseminen ja laittaminen on sellainen urakka, että ne jäävät monesti laittamatta ja vain roikkuvat elottoman näköisinä, vaikka hiukseni ovatkin ihan hyvässä kunnossa. Pitkiä, raskaita hiuksia on myös todella vaikea saada kuohkean näköisiksi, tai ainakaan pysymään sellaisina. Hetken Pinterest-selailun jälkeen en enää malttanut odottaa, että pääsen Minnan tuoliin ja eroon pitkästä tukasta.

"Guess what, I think that a long bob would suit you super well!". That was a Whats App message my hairdresser Minna send me a while ago. But cutting my long hair hadn't even crossed my mind, and I just had been thinking that I want to keep growing my hair longer and longer. The problem with long hair is though that it takes so much time and effort to keep it looking nice not to mention styling it and after scrolling through Pinterest for a while, I couldn't wait to get rid of my tired long hair.

Se fiilis, kun vanhat, väsähtäneet latvat tipahtivat kampaamon lattialle, oli täydellinen! Hiukset tuntuivat niin ilmavilta ja jostain syystä ne näyttävät myös paksummilta! Toisin kuin voisi olettaa, tunsin oloni lyhyemmässä tukassa astetta naisellisemmaksi ja ainakin huomattavasti tyylikkäämmäksi. Tämän pituisen hiuksen stailaaminenkaan ei ehkä vaadi niin paljon aikaa ja hermoja, kuin pitkän ja laittamattomanakin tämäkin on magealla tavalla sotkuinen ja rento.

Kurkatkaahan videolta koko prosessi, niin näette muutoksen! Mitäs tykkäätte?

That feeling when the tired ends of my long hair fall on the salon floor is amazing! My new, fresh haircut feels so flowy and somehow thicker and healthier. Unlike you could expect, I even feel more feminine in this shorter cut and definitely more stylish! I think that it will be way easier and less time consuming to style this length and even if I don't have time to do that, it looks messy in a cool way.

Check the whole process on the video and let me know what you think!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter