Viikonloppuasu

*saadut tuotteet merkattu tähdellä

Vaikka perjantaina ohjelmassa olisikin vain kotona lököilyä, glitterihousut tuovat aina hieman juhlafiilistä viikon vikaan arkipäivään! Olemme jo varmaan vuoden päivät suunnitelleet työkavereiden kanssa menoa after work-drinkeille, mutta se vain lykkääntyi ja lykkääntyi ja tuli entistä hankalammaksi koronan myötä. Mutta toisaalta, ei kellään meistä keskellä ruuhkavuosia elävistä tunnu edes olevan aikaa, ainakaan samaan aikaan. Ehkä vielä jonain päivänä saamme sen onnistumaan, mutta sitä odotellessa pidän kimallehousujani muuten vain.

Nämä housut löysin lemppari-second hand-sovelluksestani Zadaasta, josta muutenkin olen löytänyt lähes kaikki parhaat kirppislöytöni! Housut olivat ranskalaiselta IRO:lta, jolta minulla oli aiemminkin ollut vaatteita, joten tiesin koon olevan itselleni sopiva. Vaikka niissä on kimalletta, sitä ei kuitenkaan ole siinä määrin, että näyttäisin kävelevältä discopallolta.

Housujen kaveriksi valitsin French Connectionin* paidan, jota haluaisin käyttää nykyään joka päivä sen mukavuuden ja vaivattoman tyylikkyyden takia! Itseasiassa olen käyttänyt paitaa töissä rennommin farkkujen kanssa, josta postailinkin instan puolella kuvan. Paidassa on tosi ihanat leveät, läpikuultavat pussihihat ja se on lähes musta. Luulinkin sen itseasiassa olevan musta, ennenkuin maahantuoja kertoi sen olevan todella tumma sininen! Myös muuten nuo glitterihousut ovat tummansiniset, mutta lähes mustat.

Maailman mukavimpien korkkareiden titteleitä olen blogimatkani varrella jo useampaan otteeseen jaellutkin, mutta nyt jakelen vielä yhden. Tosin olen tämän tainnut jo aiemminkin jakaa, sillä kenkiä kyseiseltä merkiltä minulla on paljon, koska ne vain ovat ihan parhaita, laadukkaita, eikä kuitenkaan hintavia. Kyseessä on siis Pier One, jota ainakin Zalandolta olen ostellut. Merkin korkkareilla voi oikeasti kävellä koko päivän ilman kipeitä jalkoja. Myös nilkkurivalikoima heillä on ihan huippu syksyä ja talvea ajatellen.

Coccinellen alelöytö-laukku on myös ollut ihan suosikkini, vaikka nyt viimeviikkoina arkiasujen kaveriksi on päässyt vaalea Tory Burchin crossbody-laukku!

Mitäs sanotte kimallehousuista, wau, vai onko vähän liikaa? :D

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter