Viimeaikaisia meikkisuosikkeja

Osa tuotteista saatu, saadut tuotteet merkattu*

Nyt kun kaikki menot on peruttu ja kotona omissa oloissaan oleilua kannatetaan pidemmän päälle ennen kuin tuo ikävä korona saadaan kukistettua, niin on hyvää aikaa kokeilla uusia meikkejä ja metsästää vanhoja hyväksi todettuja suosikkituotteita verkkokaupoista. Tässä muutamia omia viimeaikaisia suosikkejani!

Itse en vielä ole siirtynyt etätöihin, sillä isojen näyttöjen kanssa työnteko on huomattavasti helpompaa toimistolla ja mieheni tekee taas etätöitä kotoa käsin niin joutuisin olla kotona lukittautuneena toiseen huoneeseen, mikä kuulosta kovin houkuttelevalta, ellei ole ihan pakko. Meillä tosin tehtiin hieman hajautusta töissä ja jakauduimme kahteen eri toimistoon, jolloin kaikilla on tarpeeksi etäisyyttä toisiin.

Part of the products gifted, gifted products marked with*

Now that all the hobbies and meetings have been cancelled because of the coronavirus, there's more time to try new makeup products and search for some great deals online. Here's some of my own favourites!

I haven't yet started working from home and for me it's a lot easier to work with large screens at the office than at home. Plus my hubby is already working from home office sonI would only disturb him. But I moved to a different office at work so that there would be more space for everyone now that we are in two different places.

Mutta sitten niihin meikkeihin! Hyvää meikkivoidetta on todella haastavaa löytää, mutta nyt olen löytänyt kaksi megahyvää, hyvin pysyvää ja peittävää meikkivoidetta. Ensimmäinen suosikkini on IT Cosmeticsin Your Skin But Better CC-voide*, jossa oli täydellisen epämeikkivoidemaisen raikas, kevyt sitruunainen tuoksu ja joka todella teki ihosta tasaisen näköisen. Vaikka kyseessä onkin ihoa samalla tehokkaasti hoitava tuote, se ei silti jäänyt rasvaisen näköiseksi tai tuntuiseksi iholle. Sain voiteen levitykseen IT Cosmetiksin siveltimen*, joka oli todella jotain erilaista, millä olen meikkivoiteeni tottunut levittämään ja aluksi ajattelin, etten varmasti tulisi siitä tykkäämäänkään. Se kuitenkin osoittautui käytössä ihan parhaaksi, enkä sen jälkeen ole muita meikkivoidesiveltimiä käyttänytkään.

Meikkivoiteen lisäksi tykkäsin todella paljon saman merkin Bye Bye Underye-peiteaineesta, joka on ensimmäinen tarpeeksi ohut ja peittävä peitevoide silmänalusilleni. Se on myös ensimmäinen, joka kestää päivän hymyt urautumatta naururyppyihini.

It's so difficult to find a good foundation but now I have found two! They both have really good coverage, leaving the skin look natural and fresh. The first one is Your Skin But Better CC-cream from IT cosmetics*. I just love the very unlikely lovely mild citrusy fragrance it has and even though it's very nourishing to your skin, it still applies nicely and don't feel sticky or oily. I got this special style of brush to apply it* and at first I was sure i'm so not going to like it, but actually I have fallen in love with it because it really applies the foundation evenly and it's so easy to use.

In addition to the foundation, I really love the concealer Bye Bye Underye from the same brand! It's very lightweight but has great coverage and most importantly stays nicely on all day and not get into my wrinkles.

Toisen uuden lempparimeikkivoiteeni, Madaran Skin Equalin*, levitykseen olen myös käyttänyt tuota IT cosmeticsin sivellintä. Tämä on ehdottomasti paras luonnonkosmetiikka-meikkivoide, jota olen kokeillut! Monesti luonnonkosmetiikkaa olevat meikkivoiteet eivät peitä niin hyvin, kuin haluaisin ja eivät kunnolla pysy iholla, mutta tämä on kestänyt pitkänkin päivän ja ollut edelleen siistin näköinen. Koostumus on kuitenkin todella kosteuttava ja sanoisin, että ainakin kaltaisilleni kuivaihoisille hyvä valinta!

Toinen yllättävä lemppari Madaralta oli Brow Pomade-kulmaväri*, jonka levitykseen olen käyttänyt merkin omaa sivellintä. Tämä oli yllättävä lemppari siitä syystä, että aiemmat testaamani pomadet eivät ole olleet minua varten. Niistä ei ole lähtenyt tarpeeksi väriä ja tulos on ollut suttuinen ja päivän aikana kulunut pois. Mutta Madaran pomade jäi ekalla kokeilulla vakkari-tuotteekseni, sillä millään muulla kulmien siistiksi saaminen ei ole ollut niin helppoa. Pomadesta lähtee hyvin väriä, joka pysyy ja kuivuu kulmiin jättäen ne siisteiksi ja tasaisiksi.

I have used the IT cosmetics foundation brush to apply my other favourite foundation, Madara Skin Equal *too! This is the best ever foundation from natural cosmetics brand! Usually the eco foundations don't have good enough coverage and don't stay on so well, but this does and stays on nicely! It's quite creamy though so at least for me, as I have dry skin, it's very good, but if your skin is greasy it might be a different thing.

The other surprising favourite for me was the Madara Brow Pomade! Usually I don't like pomades because they don't give enough colour and don't stay on that well but this does! It's super easy to make nice, clean and natural looking brows with this one.

Dr. Hauschkan blush duo* sävyssä Sun Kissed Nectarine sattui olemaan juuri täydellinen sävy minulle. Valitsin tämän tuotteen House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä, jotta saisin treenikassiini näppärän tuotteen, jossa olisi poskipuna ja jokin varjostukseksi kelpaava sävy yhdessä paketissa ja tämä tuote todellakin osui oikeaan.

Blush Duo from Dr. Hauschka* was just something that my gym bag had been looking for. I wanted a product that would have a blush and some other product that would work as a contour-colour and this was just it. The shade Sun Kissed Nectarine was just perfect for me,

Jos sinustakin siistien silmänrajauksien tekeminen on ihan mission impossible niin Diorin Diorshow On Stage Liner on maailman paras ja helpoin ratkaisu! Tällä tussimaisella kynällä on melkein hankalampaa saada rajaukset suttuiseksi, kuin saada ne siisteiksi. Itselleni ostin tästä ruskean sävyn, sillä musta on minulle ihan liian kova sävy missään meikissä. Kynä on jokaisen pennin arvoinen, koska aloin juuri miettimään, että milloinhan sen edes ostin, mutta pitkään se on ollut käytössä ja edelleenkään se ei tunnu vetelevän viimeisiään.

If you feel like making a nice and clean line with eye liner is a mission impossible, Diorshow On Stage eyeliner from Dior is the perfect answer to that! It's almost impossible to get a bad, uneven line with this one. I bought this one in brown because I feel like black is always too dark for me. And I have to say that this really is the good vale for money because I don't even remember when I bought this and it's still going strong!

Puuterit ovat toinen mielestäni haastava tuote, josta on vaikea löytää sellaista versiota, jonka jäljiltä ei näytä ihan aaveelta ja toisaalta taas sellaista, joka näyttää tarpeeksi kevyeltä. Everyday Mineralsin Pearl*-viimeistelypuuteri oli juuri täydellisen sävyinen, kevyt ja pitää meikin paikallaan koko päivän. Meikkipussissani on aiemminkin ollut saman merkin tuotteita, joista olen tykännyt todella paljon.

Powder is an other thing that I find super difficult to find a good one. Usually they make the makeup too white or then they just make it look uneven and not nice at all. Everyday Minerals Pearl Powder was just perfect for me, the shade is right, it's really lightweight and keeps the makeup on nicely all day, I have also had other great products from the same brand before and really loved them!

Mitkä ovat sinun suosikkimeikkejösi juuri nyt?

What are your favourite makeup products right now?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter