Viimetalven lempitakki ja ylipolvensaappaat

Viimetalvena kuljin lähes koko talven Voglialta saamassani teddy-takissa. Tänä talvena olin jo melkein unohtanut omistavani koko takin, ennenkuin viimeviikolla avasin töihin lähtiessäni eteisessä väärän kaapin, josta tuo takki löytyi. Heitin takin sinä aamuna heti päälleni, koska se muutenkin sattui sopimaan sen päiväisiin vaatteisiin ja takki on sujahtanut sen uudelleenlöydön jälkeen päälle useamminkin.

Viimevuonna tosiaan metsästin täydellistä teddytakkia kissojen ja koirien kanssa, mutta monet niistä oli liian keltaisen sävyisiä tai sitten malli ei ollut sellainen, josta olisin pitänyt. Tässä takissa kaikki oli taas juuri niinkuin halusinkin! Jos en ihan väärin katsonut Voglian sivuilta, niin tätä taisi olla tänäkin talvena valikoimissa ja beigen lisäksi se löytyi myös mustana. Voglialla muutenkin on ollut tänä talvena todella kivannäköinen mallisto!

Takin kaveriksi laitoin H&M:n nettikaupasta löytyneet keinomokkaiset ylipolvensaappaat, jotka olivat juuri sellaiset, joita olin jo pidemmän aikaa metsästänyt. Niissä myös pituus oli juuri täydellinen ja vaikka varsi oli minulle todella väljä, pysyivät ne ylhäällä todella hyvin. Tosin en ollut kerennyt niitä suojata millään niin sain ekalla käyttökerralla, tietenkin sateisella säällä kaikki vedet niistä läpi.

Olen jotenkin ihan täysin innostunut korkeavartisista saappaista tänätalvena, kun taas viimetalvena en muuta käyttänytkään kuin nilkkureita. Korkeavartiset saappaat ovat saaneet minut innostumaan ajatuksesta, että voisin ehkä talvellakin käyttää mekkoja enemmän. Nyt kuitenkin puin saappaat kapeiden, Very Niceltä saatujen farkkujen ja rennon, avoselkäisen neuleen kanssa.

Eilen oli muuten ihan älyttömän sumuinen päivä, mutta oli piristävää piiiitkästä aikaa päästä kuvailemaan kaupungille ja sumu toi toisaalta aika kivan fiiliksen kuviin.

Muuten tuntuu, että uusi koti on vienyt lähes kaiken aikani. Mutta toisaalta viihdyn kotona paremmin kuin koskaan! Myös sisustusvimma on iskenyt minuun vaikka juuri mitään sen suurempia hankintoja ei ollakaan kotiin vielä tehty. Välipäivinä päästään katsomaan keittiösuunnitelmaa Puustellille, jee!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter