Vika työasu ennen lomaa!

Jeeee!! Huomenna alkaa LOMA! Tänä kesänä olen odottanut lomaa enemmän kuin aikoihin vaikka ei onnistuttukaan saamaan miehen kanssa kuin yksi yhteinen lomaviikko. Silloin kuitenkin onneksi pääsemme yhdessä pienelle kotimaan reissulle. Lasten kanssa kolmistaankin kuitenkin riittää tekemistä ja toivotaan, että ilmatkin pysyisivät näin lämpiminä.

Meillä on ollut viimeviikot oikein extra-hikisiä toimistolla, kun ilmastointi ei ole oikein toiminut, joten pukeutumista on joutunut miettiä hieman uudelta kantilta. Hameet ovatkin olleet tosi hyvä vaihtoehto ja edellisen postauksen pellavahame onkin päässyt ahkeralle toimistokäytölle. Vaikka aina sanonkin, että en juurikaan käytä mustaa niin itseasiassa käytänkin niin paljon, että välillä yllätän itsenikin.

Näin kuumalla on ollut ihana käyttää mahdollisimman ohuita ja ilmavia vaatteita, jotka eivät hikisenä liiskaudu kiinni ihoon. Vaaleissa sävyissä kuitenkin monesti juuri niistä ihanan ohuista paidoista varsinkin, paistaa ikävästi läpi, joten suosioon ovat päässeet tummat, mahdollisimman ohuet topit. Tämä Zalandosta ostettu Mint & Berryn huivikaulus-toppi on yksi ihan suosikki juuri keveytensä ansiosta.

Voglialta saadut mustat, väljät ruutuhousut ovat taas aivan mielettömän keveän tuntuiset vaikkeivät olekaan kovin ohuet. Tätä ruutukuosia kuolasin jo itseasiassa talvella ja näitä tuleekin varmasti käytettyä ympäri vuoden.

Tämä eka lomaviikko on oikeastaan vähän vain tällaista harjoittelua, sillä menen vielä sen jälkeen pariksi viikoksi töihin ja sitten lomailen elokuun puolelle asti. Ihan kiva, että loma jakautuu kahteen osaan, niin on mitä odottaa ja välissä olevat työviikotkin jaksaa varmasti paremmalla energialla.

Mutta nyt aikaisin nukkumaan niin jaksan puurtaa vikan päivän tehokkaasti ja saan kaikki työt alta pois!

Onko teillä jo lomat alkaneet?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter