Waiting for the knit season

Syksyn ensimmäinen flunssa on iskenyt minuun ja tämä viikonloppu onkin mennyt neuleisiin ja huiveihin kääriytyneenä istuen teekupin kanssa katselemassa sadetta. Täytyy kyllä sanoa, että juuri tällä hetkellä viikonlopun kurja sää ei haittaa lainkaan, päinvastoin! En tiedä johtuuko se tästä flunssamoodista vai mistä, mutta nyt oikeasti ensimmäistä kertaa oikeasti odotan syksyä ja sitä, että pääsen taas kääriytymään ihaniin neuleisiin.

The first flu of the season has gotten me so I have spent the weekend wrapped in soft knits and scarves, drinking tea and just sat inside and watch the rain. So I don't really mind the rainy weather this weekend at all! I'm not sure if it's the flu or what but I actually have started to wait for the proper autumn weather to come so I could use more knits.

Syksyn ihanin asu onkin mielestäni iso oversized neule yhdessä tyköistuvien farkkujen tai nakhahousujen kanssa! Myös pitkät neuletakit ovat myös suosikkejani isoista huiveista puhumattakaan. Vielä sää ei kuitenkaan ole ihan niin vilpoinen, että ihan näin voisi pukeutua, mutta nyt onkin hyvä aika valmistautua tuohon tulevaan, viileämpään aikaan.

My favourite autumn look is a big oversized knit combined with slim jeans or leather pants. I also love long cardigans not to mention scarves! I know the weather is still too warm for that, but now it's the perfect time to get ready for colder days.

The Outfit

Neule / Knit: Kappahl ( saatu / gifted )

Farkut / Jeans: Cubus

Nilkkurit / Shoes: Pier One

Laukku / Bag: Furla

Heijastin-laukkukoru / Reflective bag accessory: Lasessor ( saatu / gifted )

Onko sinulla jokin syystyyli, jota et malta odottaa pääseväsi käyttämään?

Do you have some autumn style that you can't wait to use?

<3: Pinja

Photos: Camilla Bloom

  • style

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni S. | Big mamas home
Neuleet ovat ihan parhaita. ❤️ Minä pidän erityisesti pitkistä neuletakeista. Ne alkavat olla jo eräänlainen tavaramerkkini.
Mä olen jo ihan vähän tunnelmoinut syksyä, mutta itselleni syksy starttaa kunnolla Habitaresta, joka on ensi viikolla. 🥰 En malta odottaa.
bigmamashomeblogi.com
pinjasblog
pinjasblog,
Niin on! 😍 mulle kanssa pitkät neuletakit on yksi suosikeista! Ihanaa Habitarea, mä meinaan vain käydä pikaisella pyörähdyksellä sielä 😊
nouw.com/pinjasblog
Life with Satu
Life with Satu,
Ihana kokonaisuus! Neuleet on kyllä parasta syksyllä ja koko talven läpi. Mä huomaan pitäväni vaan valkoisia neuleita koko talven, välillä mustia... PItäisi varmaan hankkia joku värillinenkin 😃
xlelamaa.blogspot.com/
pinjasblog
pinjasblog,
Valkoiset neuleet kuulostaa ihanilta! Mä käytän yleensä harmaita ja beigejä, joten tää oli mullekin harvinaisen värikäs 😃
nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Nouw