Weekly Favourites - Infinity Flower Collection

Tervetuloa seuraamaan uutta Weekly Favourites -sarjaa, jossa esittelemme jokaiselta viikolta yhden suosikkijuttumme! Se voi olla jokin kiva tuote, paikka tai vaikka ihminen, joka on pelastanut viikkomme.

Tällä viikolla Weekly Favourite on Infinity Flower Collection -ruusuboxi, johon olette ihan varmasti törmänneetkin jo useammassa blogissa tai vähintään se on tupsahtanut silmienne eteen instagramia selaillessa.

Welcome to follow our Weekly Favourites! Every Sunday from now on we will be introducing something that made our week a little bit nicer! This week it's The Infinity Flow Collection -rose box. This is something that I am sure you have seen on social media and many other blogs too!

Itse ihastuin boxiin nähtyäni sen aivan sen alkumetreillä facebookissa ja sainkin mahdollisuuden treffata yhden yrityksen perustajista kahvikupin äärellä. Tuolla samalla reissulla onnistuin kaatamaan kupillisen kahvia itseni ja pikkuiseni päälle, mutta jokainen äiti tietää, että kahvini oli jo kylmää, joten säästyimme palovammoilta! Mutta pääsimme shoppailemaan hyvällä syyllä uusia vaatteita, sillä eihän kaupungilla nyt voi liikkua aivan kahvisilla vaatteilla.

Joka tapauksessa, oli mukava tietää, että ihanan yrityksen takana oli myös lämminhenkisiä ihmisiä!

I fell in love with this box the first time I saw it on facebook and I actually had the chance to meet one of the lovely ladies behind this cute product over coffee. It is always nice to know that there are kind and friendly people behind a great product!

Nyt tuo kaunis, valkoinen boxi kaunistaa yöpöytääni, mutta aina vieraiden tullessa kylään, se siirtyy ruokapöytämme tai ruokatilan lipaston päälle koristeeksi. Ja hei, nuo ruusut ovat muuten aitoja kukkia, jotka ovat säilötty kestämään useammankin vuoden.

Aiemmin minulla oli tapana ostaa kotiin ruusuja joka viikko palkinnoksi siitä, että olin saanut tehtyä inhoamani viikkosiivouksen, mutta aloin laskeskella, että edullisimmallakin viiden euron kukkapuskalla se tekee jo 260€ vuodessa, jolloin ruusulaatikon 89€ hinta ei tunnu kovin pahalta. Toki ostelen edelleen aina silloin tällöin ihan tuoreitakin kukkia, mutta en läheskään niin usein kuin aiemmin! Tällä hetkelläkin keittiössä odottelee minua kaunis vaaleanpunainen tulppaani -kimppu, jonka äitini toi minulle.

At the moment that box is making my night stand a little bit prettier but whenever we have guests coming to visit us, it will be on our dining room table.

Before I got the box, I used to buy fresh flowers every week after cleaning our home, but I started to calculate that even if I buy the cheapest roses it will be over 260€ a year! So the 89€ price of the box doesn't seem so bad after all! And YES, they are real flowers that have been preserved so that they will last many years! I still buy some fresh flowers too, but not so often anymore. There is actually a beautiful bouquet of pink tulips waiting for me in our kitchen right now.

Vaaleanpunaisesta puheenollen, Infinity Flower Collectionille onkin tullut uusia värejä, myös aivan syötävän ihana vaaleanpunainen, josta haaveilenkin seuraavaksi boxikseni! Myös itse laatikoihin on tullut uusia värejä valkoisen lisäksi!

Talking about pink, Infinity Flower Collection just got some new colors! Pink is one of them and it is definitely something I have to put on my shopping list! The boxes have gotten some new colors too!

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Which one of the is your favourite?

<3: Pinja

Boxi saatu  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter