Weekly Favourites - MaiBoo

Tällä viikolla olemme sairastelleet koko vuoden edestä ja viikko onkin kulunut suurimmaksi osaksi kotona parantelemassa, joten tämän viikon suosikkijuttukin löytyy täältä kotoa ja se on söpöäkin söpömpi MaiBoo hylly!

We have been spending the week pretty much at home this week because the kids have both been so sick with flu and high fever and now that they start to feel better I feel that I might be catching the flu. So it's not a big surprise that this week's favourite is something we have here at home! It's this supercute wall shelf from MaiBoo!

Ihastuin näihin Maiboon kotimaisena käsityönä tehtyihin hyllyihin instagramissa ( klikkaa TÄSTÄ, niin pääset katselemaan näitä ihanuuksia!) ja huomasin, että näitä oli tehty paljon lastenhuoneisiin, mutta ajattelin, että tämä sopisi täydellisesti meidän vanhempienkin makkarin ja tuossa se nyt ihastuttaa sängynpäätymme yläpuolella. Voitteko muuten uskoa, että sain sen seinälle ihan ilman miehen apua :D!? Ja se on jo saavutus!

I first fell in love with MaiBoo when I saw their pretty shelves on instagram ( click HERE to browse through their selection ). I noticed that many of the shelves had been made for kids' rooms but I was thinking that this kind of shelf would be perfect for our bedroom too so ours ended up above our bed! And believe it or not, I managed to put it there without my husband's help! That's something :D

Hyllyn myötä myös ruusuboxini sai uuden paikan ja sain päivittäisessä käytössä oleville hajuvesillenikin arvoisensa säilytyspaikan. Huomattavasti parempi kuin se, että aiemmin ne ovat olleet ylitsepursuavalla työpöydälläni pyörimässä.

I got a new place for my rose box and my favourite fragrances that I use daily. Maybe I will let my husband but something his on the shelf too, but it has to be something that matches my stuff :D

MaiBoon hyllyjä ja muita tuotteita pystyy tilailla viestittämällä näille yrittäjä-äideille facebookin tai instagramin kautta ja valittavana on juuri sen värinen ja kokoinen hylly, kuin haluat!

You can order MaiBoo's products by messaging them on their social media pages and pretty much all of their products are possible to make with the colors, style and size you choose!

Mitäs te pidätte tämän viikon suosikista?

So, what do you think this week's favourite?

<3: Pinja

Hylly saatu MaiBoolta / The shelf was given by MaiBoo

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Nouw