Weekly Favourites - Laa Laa Living

Instagram -feediini alkoi tupsahtelemaan toinen toistaan ihastuttavampia sisustuskuvia, joissa näkyi eri muotoisia ristikoita, joihin oli klipsuilla kiinnitetty postikortteja, muistilappuja ja valokuvia ja joissa roikkui aurinkolaseja tai muuta kaunista. Mikä tämä ihanuus oikein oli? Se paljastui uudeksi, kotimaiseksi sisustusbrändiksi Laa Laa Livingiksi, joka on vienyt sisustusristikot uudelle tasolle taiteilemalla niistä perinteisen suorakulmion lisäksi myös muita muotoja.

A couple moths ago I started seeing these super cool wall grids on instagram that had photos, notes and other small things attatched to them with these little clips. Turned out this was a new Finnish brand called Laa Laa Living that had taken the traditional mesh boards to a whole new level making some new fun shapes of them!

Aluksi valikoimasta löytyi muun muassa talon ja pupun muotoiset ristikot, mutta hetki sitten bongasin myös ihanat ananas- ja supersankari -ristikot, miten cooleja! Klassisen tyylikkäiden mustan ja valkoisen lisäksi valikoimaan oli ilmestynyt hetki sitten uutuutena nyt myös suloiset vaaleanpunainen ja mintunvärinen ristikko. Ristikot muuten suunnitellaan täällä Suomessa ja valmistetaan tuossa ihan naapurissa, Virossa.

The first styles they had were bunny, house and square shaped boards and the colors were always so classic black and white but I just saw that they had some new shapes like a pineapple and a superhero! How cool are those! And some new colors too: pink and mint green! These beauties are designed right here in Finland and made by our lovely neighbours in Estonia.

Meiltä löytyy musta pupuristikko poiken huoneesta, lipaston päältä, johon olen kiinnittänyt valokuvan näistä kahdesta kaveruksesta ja johon kiinnitän isomman pojan päiväkodista tulleita muistilappusia ja pienemmän pojan neuvola-aikamuistutuksia ja muuta tärkeää, mutta tasapainotan sitä myös kaunilla postikorteilla tai muulla kivalla. Meidän vanhempien huoneessa valkoinen talonmuotoinen ristikko on päässyt äidin omaan nurkkaukseen, yöpöydän päälle, johon olen ripustanut silmälasini, korujani ja muutaman inspiroivan printin. Työpistettämme koristaa tyylikkään simppeli suorakulmainen ristikko, jossa on kuva rakkaimmistamme, perheen seinäkalenteri ja Oot Niin Ihanan kortti muistuttamassa meitä toistemme ihanuudesta.

Ristikot voi kiinnittää myös seinään, mutta tiedättekö mitä? Me olemme maailman onnettomimpia remppaajia mieheni kanssa ja pelkän ruuvin tai koukun seinään saaminen voi kestää valehtelematta vuoden, joten tästä syystä ristikot ovat nyt hyllyjen ja pöytien päällä nojailemassa seiniin. Ja siis ihan oikesti, tästä saamattomuudestamme kertoo myös se, että juuri hetki sitten kävin k-raudasta ostamassa kiinnitysteippiä, jolla kehyksiä saa seinille ilman naulailuita :D Mutta toisaalta se on myös ihan käytännöllistäkin, sillä teipit eivät jätä seiniin reikiä.

We have the black bunny shaped board in our sons' room where I have attached a picture of my two lovely little ones and some of their kindergarten infos and other important notes, but to balance it out some pretty cards too. In our bedroom there is a white house shaped board on my nightstand where I have my glasses, some jewellery and inspirational quotes that I have printed out. Me and my husband are sharing our home office ( to be honest, it's just a corner with a desk :D ) so the square shaped board is a perfect place to keep our family -calendar, and some other important notes but there is also a photo of our sons and a card that says Oot Niin Ihana ( You Are So Lovely in Finnish ) to make the "office hours" a little more happier.

You can also attach the boards on the wall if you want but we are so lazy with all the renovation stuff that it would take us ages to get some hooks drilled on the wall so I rather just have my boards leaning on the walls. And seriously, I even went to the closest hardware store to ask if they have some attaching tape so I could put some photo frames on our walls. But actually that is quite practical too and you can avoid unnecessary holes on your walls.


Löytyykö teiltä muuten jo tälläisiä ristikoita kotoa? Mitä te olette kiinnitelleet niihin?

Do you already have this kind of boards at home? What are you hanging on them?

<3: Pinja


ps. koodilla PINJA saat ilmaisen toimituksen Suomeen Laa Laa Livingin nettikaupasta !

Ristikot saatu Laa Laa Livingiltä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janita
Janita,

Ei vitsi miten ihania! Oon haaveillut kans jostain tollaisesta 😊

www.lily.fi/blogit/janita-johanna
pinjasblog
pinjasblog,

Eikö ookkin! kävitkö kurkkaamassa ne ihanat vaaleanpunaiset ja mintunvihreät?

nouw.com/pinjasblog
LoveKatariina
LoveKatariina,
Tällaiset ristikot ovat todella hauska sisustuselementti! Kiva nähdä että niitä löytyy nykyään eri muodoissakin. Itse haluaisin tällaisen työpöydän yläpuolelle. 😊nouw.com/lovekatariina
pinjasblog
pinjasblog,
eikö ookkin😍 mä haaveilen nyt tosta ananaksesta!🍍nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Nouw