Whiter teeth with black toothpaste? Plus a natural toothpaste for kids!

Luonnollisesti valkaiseva musta hammastahna + lasten uusi suosikki hampaiden pesuun

Postauksen tuotteet saatu

Muutamia vuosia sitten, kun ensimmäiset mustat, luonnolliset hampaanvalkaisijat saapuivat Suomen markkinoille ajattelin niiden olevan liian hyvää ollakseen totta ja ostinkin tuolloin itselleni purkillisen tälläistä mustaa, valkaisevaa jauhetta, jota oli tarkoitus käyttää dippaamalla hammasharja siihen. Sen kuiva koostumus ja paha maku saivat kuitenkin purnukan jäämään kylppärin hyllylle ja loppujenlopuksi se löysi tiensä roskiin. En siis saanut käytettyä sitä niin, että olisin saanut minkäänmoisia tuloksia aikaan, joten ehkä se olisin voinut toimia.

Nyt kuitenkin bongasin Ecodentalta mustan, valkaisevan hiilihammastahnan ja -suuveden ja sainkin tuotteet testattavakseni. Tuo musta hiili yhdessä muiden luonnollisten tehoaineiden kanssa valkaisee ja hoitaa hampaita luonnollisesti vähentäen myös hammaskiven muodostumista. Tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä Liettuan yliopiston ja hammaslääkärien kanssa ja nämä kaikki postauksen tuotteet ovat vielä vegaanisiakin.

Products in this post have been pr gifted

A few years ago when the first natural black teeth whitener powders arrived to Finland I was sure it was too good to be true so I bought myself a jar but because of it's dry and unpleasant texture and bad taste, I really only used it a few times and then I just had to toss it away because I couldn't use it. So I really can't tell if it worked or not.

But now I spotted that Ecodenta, a natural tooth care brand developed in collaboration with Lithuanian University and dentists, had this black toothpaste and mouthwash with charcoal and other powerful natural ingredients to whiten your teeth and to reduce plaque and I got to try it out. Ps. all the products in this post are vegan too!

Rehellisesti sanoen tuon valkaisevuuden tehosta olin ennen kokeilua hieman skeptinen, sillä olen niitä ihmisiä, jotka tavoittelevat todella valkoisia hampaita ja sen saavuttaminen luonnollisin keinoin ei kuulostanut korvaani kovin vakuuttavalta. Syy muuten valkoisten hampaiden tavoitteluun minulla on se, että hymyilen aina, ja juuri niin, että hampaat näkyvät. En vain osaa edes puhua hymyilemättä. Tähän mennessä kaapistamme on löytynyt lähinnä Pepsodentin White Now-tahnaa, joka on ollut tähän mennessä paras kauppojen perusvalikoimasta.

Kun Pepsodentit oli sitten kaapista loppu, uskaltauduin tarttumaan Ecodentaan ja jännitin, kuljenko hampaat keltaisina sitten seuraavat viikot, mutta en! Tahnan ja hiiltä sisältävän saman sarjan suuveden voimin, olen saanut pidettyä hampaani ihan yhtä valkoisina, kuin aiemminkin, mutta luonnollisin keinoin. Tahnan koostumus on myös todella miellyttävä, ihan samanlainen siis kuin mihin olen tottunut ja hiilen maku, jos se nyt miltään maistuu, on saatu hyvin peittoon ja lopputuloksena on raikas suu.

To be honest, I was a bit sceptical about the whitening power before starting to use this toothpaste because I'm one of those people who likes really white teeth and to get that naturally just doesn't sound powerful enough. I'm always smiling and I just can't seem to even talk without smiling and showing my teeth so that's my reason for this goal. Until now we have mostly been using Pepsodent White Now because that has been the best one I have tried before.

But after the last tube of Pepsodent was empty, I was a bit nervous to try this natural option and was worried if I had to walk around with yellow teet the next weeks, but luckily I didn't! The coal toothpaste and mouthwash did the job super well. And what comes to the taste, it was fresh and minty with no nasty after tastes!

Lapsille meillä oli testissä Ecodenta Kids Juicy Fruit-hammastahna, jonka maku on ollut molemmille pojille mieluinen. Hammastahna sisältää hampaita ja suuta hellivää Aloe Veraa ja Xylitolia sekä estää hammaskiven muodostumista. Se, ettei hammastahnapurkin kyljessä ei ole dinoa, muumia tai muuta suosikkihahmoa ei ole vaikuttanut hampaidenpesu-intoon toisin kuin olisin ehkä ajatellut, joten tämä luonnollinen vaihtoehto meni kyllä jatkoon meillä!

For kids we had this Ecodenta Kids Juicy Fruit toothpaste which had a very pleasant taste and both of the boys liked it. This natural toothpaste has Aloe Vera and Xylitol to clean and care for the little mouths. And the fact that the tube doesn't have a picture of a dinosaur or some other of my sons' favourite characters hasn't affected on their willingness to use this , unlike I would have thought, so this toothpaste will be on my shopping list in the future too!

Mitkä ovat teidän perheen suosikkihammastahnat? Entä teidän muiden valkoisen hymyn tavoittelijoiden suosikit?

Laitan muuten tänään instaani arvonnan tästä samaisesta paketista, joten käykäähän osallistumassa!

So, which one is your kid's favourite toothpastes? And how about you, who also want super white teeth?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter